Vazgeçilmeyen renk diye adlandırdığımız toprak tonlarından olan kiremit rengi muhteşem kombinlerle yerini almış bulunmaktadır. Dört sezonda tercih edilebilen renklerin başında kiremit rengi gelir. İşte bu yüzden sizlere bu yazımızda kiremit rengi ile uyumlu abiye elbiseler nelerdir cevabını vermeye çalışacağız.

Kiremit rengi tesettür giyim ve tesettür abiye de pantolon, etek, eşarp, ayakkabı kombin yapılabilir. Üstelik hem koyu hem de açık renk seçenekleriyle daha farklı ve kiremit rengine uyumlu göz alıcı kombinler yapabilirsiniz. İşte bu yüzden sizler için kiremit rengine uyan abiye modelleri ve diğer tasarım ürünlerle nasıl kombinlenir araştırdık denedik ve sonuçlarını gördük. Hadi şimdi kiremit rengi abiye nasıl detaylandırılırinceleyelim. 

Kiremit Rengine Uyumlu Renkler


Kiremit rengini en iyi tamamlayan tonlardan başlayalım. En çok yakışan ve kiremit rengini açan tonlardan ilki de krem ve beyaz tondur. Toprak rengine en uygun renk diyebiliriz. Koyu olan rengi daha soft bir hale getiriyor. Kış ayalarında ise kiremit rengine uyumlu siyah şal ile kıyafetlerinizi kombinleyebilirsiniz. Kiremit rengi ile uyumlu diğer renklerimiz; yeşil, gri, açık sarıdır. Sizlerle kiremit rengine uyan renklerden bahsettik. Şimdi kiremit rengi ile uyumlu renkleri incelemeden önce kısa bir bilgi daha vermek istiyorum. Kiremit renginin birçok tonları vardır. Başta açık ve koyu olmak üzere koyu kırmızıya çalan tonları gibi farklı farklıdır. Bu noktada abiye elbisenize koyu renk kiremit tercih ederseniz üzerine açık renklerde baş tasarımını  açık renk kullanabilirsiniz. Bu renk ile uyumlu renk tonlarından sıralayacak olursam şöyle olur; Yeşil, gri, haki ve kahve tonlarında tercih yapabilirsiniz. Ayrıca bu renklere ek olarak sade tasarımlı kolye ve diğer aksesuarlardan takabilirsiniz. Böylece tesettür abiyenizi daha özenle tamamlayabilir ve bunun yanında diğer tasarım ürünleri ile günü kurtarabilirsiniz.  


Kiremit Rengi İle Uyumlu Renkler Nelerdir?


Kiremit rengi ile uyumlu bir çok ren tonları mevcuttur ama en güzel uyan renkleri sıralayalım. Böylece aklınızda kiremit ile uyumlu abiye elbise renklerini aklınızda bulundurabilirsiniz. 

  • Kiremit ve yeşil
  • Kiremit ve gri
  • Kiremit ve gold
  • Kiremit ve siyah
  • Kiremit ve krem
  • Kiremit ve bej 
  • Kiremit ve gülkurusu

Yukarıda bahsettiğim kiremit rengi uyumu yakalamak için tesettür abiye giyiminde bu renkleri tercih edebilirsiniz. Gelelim bu renklerle kiremit rengini abiylerde nasıl kullanılır ve nasıl kiremit rengi kombin yapılır inceleyelim. 


Kiremit rengi ile yeşim uyumu: Kiremit rengi abiyenizi daha iddalı bir kombinle tamamlamak isterseniz yeşilin tonlarından açık renk haki yeşili ile tamalayabilirsiniz. Mesela abiye modelleri dikkate alınarak yeşil takılar ve topuklu ayakkabı ve yeşilin hakimi göz makyajı ile kombin oluşturabilir ve özel günlerinizi daha değerli kılabilirsiniz. 

Hürrem Abiye Kiremit




İlginizi çekebilir: https://www.nurtuba.com.tr/blog/tesettur-kombin-nasil-yapilir


Kiremit rengi ile gri uyumu: Kiremit rengi ile şıklığınızı tamamlayan bir renkte gridir. Bir çok tonlarla kombine olan gri rengi kiremit rengine tamda oturan iç açıcı bir renktir. Abiyeniz eğer kabarık ve gösterişli ağır bir model ise ince model suyolu takılarla gri tonlarını kullanabilirsiniz. Böylece çok abartılı olmadan kombin tamamlanmış olur.  

Mihri Abiye Kiremit




İlginizi çekebilir: https://www.nurtuba.com.tr/blog/su-yesiline-uygun-renkler


Kiremit Rengi İle Gold Uyumu: Kiremit rengini tamamlayan bir diğer tonlardan olan gold, uyumu yakalamak için tercih edilebilir. Özellikle drape detayı olan düz ve uzun modellerde daha soft bi görünüm elde ediyor. Tesettür abiye modelleri içersisinde sade model tercih ederseniz gold çanta ve topuklu ayakkabı ile su gibi sade olabilirsiniz. 

Almira Abiye Kiremit





Kiremit Rengi ile Siyah Uyumu: Yine kiremit rengi taşlı ve sade model tesettür abiye üzerine siyah renkle kombine yapabilirsiniz. Bir farklı kombin ise abiye renginden şal ve ayakkabı kullanıp siyah renk takılar ve aksesuarlarla bütünleştirebilirsiniz. 

Efsun abiye Kiremit





Sonuç olarak

Kiremit rengi ile uyumlu tesettür abiye modellerinden ve renklerinden bahsettik. Hangi renklerle kombin yapılır, kiremit rengi ile ne giyilir, yazımız da sizlere verimli bilgiler sunmaya çalıştık. Bu yazdıklarımızı dikkate aldığınızda hem klasik hem de iddealı bir kombinlere sahip olabilirsiniz.