Bu yazımızda birçok kişi için önemli olan ve zaman alan tesettür kombin nasıl yapılır? Sorusuna cevap vereceğiz. Tesettür kombin her ne kadar okunduğu kadar kolay görünse de aslında bir o kadar zordur. Çünkü kapalı kombinleri için kıyafetlerin seçimi ve tesettür renk uyumları seçeneklerin fazla olmasıyla beraber adete işimizi daha da zorlaştırıyor. Özellikle özel gün için olan tesettür tasarım veya tesettür abiye modellerinde seçim ve kombin yapmak biraz daha zaman alıyor. Tesettür abiye modellerinde tercih edilen renk ve kombinler nelerdir tesettür kombin nasıl yapılır?  bakalım. 

Tesettür Kombin Nasıl Yapılır?

Öncelikle tesettürlü hanımların giyim tarzlarına dikkate etmesinden dolayı biraz daha özen göstermeleri gerekir. Bu noktada tesettür kombin nasıl yapılır sorusuna cevap olarak; tesettür elbiselerinde bol kesim olmalarına dikkat edildiğinden hem salaş hem de sade renklerin daha çok yoğun olduğunu görebiliriz. Gündelik giyim için sade renkli kıyafet için yapılan kombinler içerisinde etek ve gömlek, pantolon tunik birde uzun elbiselerle yapılan kombinler geliyor. Tesettür abiye modellerinde ise daha sade vea kabarık modellerde tercih edilebiliyor.  Tesettür kombin yapamıyorum diyorsanız bu makalemizi mutlaka okuyup, siz değerli takipçilerimiz için üretilen ve tasarlanan kıyafetlerimizi web sitemizden inceleyebilirsiniz. Gelin hep birlikte tesettür kombin nasıl yapılır, doğru kombin yaparken nelere dikkat ederim hep birlikte inceleyelim. 


Bayan tesettür giyimde, kombin yaparken dikkat etmemiz gereken noktalardan kısaca bahsedelim ve detaylıca aşağıda bu noktaları açıklayalım. Eğer kendiniz kombin yapacaksanız, renk uyumluluğu yani hem sizin tesettür elbise ile olan uyumunuz hem de tesettür kombinin kendi içerisinde uyumu, böylece tesettür giyimde renk uyumu ne kadar önemli olduğunu görebiliyoruz. Mesela aşağıdaki fotoğrafta mor renk şifon abiyemiz hem sade hemde aynı tonlarda baş tasarımı ile kombinlenmiştir. Eşarp ve ayakkabıların aynı renk olması tamamlayıcı kombin olabilir. Burada önemli olan ayakkabı ve eşarp renkleri uyumluluğu ile abiye ile birbirlerine tam oturmuş olmasıdır.

Buket Şifon abiye Mor



Ortama uyumluluk, diğer bir deyişle eğer siz önemli günlerde tesettür kombini yapmak isterseniz, günlük kombinden daha farklı yaklaşmalısınız. Örnek verecek olursak, özel bir gününüzde giydiğiniz kıyafetler daha sade şık olurken, normal günlerde biraz daha fazla renkler olması ideal olabilir. Aşağıdaki tanem abiye gülkurusu modelimiz hem moda olması ve tercih edilen ürünümüzün olmasının yanı sıra şıklığında temsili diyebiliriz. Tesettür kombin için örnek alacağınız bir ürün olmasının yanında, sade ve zarifliği iyi şekilde ifade ettiğini görebilirsiniz. Gülkurusu tanem abiye modelimizi gri renk ile tamamlanmış ve tesettür abiyemiz kombin için renk uyumunu yakalamıştır. 

Tanem Abiye Gülkurusu




Tesettür kombinin bize uyumlu hem renk açısından hem de görünüş açısından bizleri yansıtması  gerekmektedir. Hepimiz çokça duymuştur, bu elbise sana yakıştı ve açtı diye, aslında bunun temel sebebinin o kombinin bizi yansıtıyor olmasıyla ilgilidir. Çünkü değişen biz değiliz giyimlerimizdir. Abiye modellerimizde dikkat etmeniz gereken bir noktada eğer açık tenli iseniz koyu renkler, kapalı ten renginiz ise açık tonlar tercih etmeniz daha doğru olacaktır. 

Almira Abiye Saks




Birde en önemli nişan, söz, kına gibi özel günlerde tercih edilen kabarık model tesettür abiye modellerinde sevilen ve tercih edilen çalıkuşu modelimiz renginden ve duruşundan dolayı en güzel gününüzü taçlandırmak için tasarlanmıştır. Bu abiyemizin renginin tonlarından baş tasarımı ile tamamlayabilir, gri renk çanta ve topuklu ayakkabı ile kombinleyebilirsiniz.  Birde bu tonlara ek makyajınızı da bu renklere göre yaptırabilirsiniz. 

Çalıkuşu Abiye Mint




Sonuç Olarak 

Son olarak tesettür kombin nasıl yapılır sorusuna cevap vermiş olduk . Eşarp ve şal seçiminin ne kadar önemli olduğunu kısaca anlatmak istiyorum. Bayan tesettür abiye, günlük, etek, elbise giyimde kombin yaparken şal ve eşarp rengi tamamlayıcı en büyük parçalardan bir tanesidir. Çünkü elbiseden sonra en çok dikkat çeken parçadır. Bu yüzden eşarp ve şalın elbisenizle kesinlikle uyumlu olması gerekmektedir. Aslında burada keskin bir kural koyamıyoruz ama sizlere bu konuda bazı örnekler göstermek istiyoruz. Aşağıdaki örneklerde şarp ve eşarbın elbise uyumunu gösteren mükemmel bazı tesettür kombinlerimiz bulunmaktadır. Sizde bu renklere benzer kombinler yapabilir veya ürünlerimize göz atabilirsiniz.