Genç kızların isteklerinin çoğaldığı, kendilerini güzelleştirme çabalarının olduğu ergenlik döneminde de giyime oldukça önem verme durumu ortaya çıkıyor. Bu durumda arkadaş ortamında olsun aile ortamında olsun tesettürlü elbise ve abiye ye talep artıyor. Genç kızların istekleri doğrultusunda değişen modaya ayak uydurmaları pek de zor olmuyor. 16 yaş tesettür giyim modası yeni kapanmış veya kapalı genç kızlarımızın sezonun trend parçalarını seçtiklerini görüyoruz. Yeni ergenliğin vermiş olduğu canlılıktan yola çıkarak daha renkli ve parlak parçalar tercih ediyorlar. Hem terletmeyen rahat kumaşlar tercih etmeleri de 15 yaş tesettür giyiminin avantajı haline geliyor. Bu bahsetmiş olduğumuz detaylar tesettür abiye giyim için de geçerlidir. Genç kızlarımıza özel tesettür abiye giyimlerimizi inceleyebilirsiniz. Gelin birlikte inceleyelim.


15-16-17-18 yaş Tesettür Giyimde En Çok Tercih Edilen Model ve Renkler

Genç tesettürlü kızlarımızın günlük hayatta ve özel günlerde tercih etmiş olduğu bazı farklı tarz model elbise kombinleri vardır. Değişen modanın sayesinde birçok parçalarla kombin yapmak mümkün olmaya başladı. Böylece her gün bugün ne kombin yapsam derdine düşmüyoruz. Çünkü farklı kreasyonlarla her güne özel kombin yapabilmenin tadını çıkartalım. Mesela günlük okul kombini için spor tercih eden gençlerimizin en çok pantolon ve tunik kombini yaptığını görüyoruz. Bu kombinlerin üzerine en çok sade renk pamuklu şallar ile tamamlanabilir. Birde özel davetlerde ve eğlenceli mekanlarda ise genç abiye modelleri tercih edilmektedir. Genellikle dikkat çekici ve şık renklerle birlikte şık tasarımlı abiyeler kullanılmaktadır. Bu renklerde ise en çok kırmızı, mavi, lila, mor, fuşya gibi renkler tercih edilmektedir. Siz tesettürlü gençler daha güzel abiyeleri tercih etmek istiyorsanız size özel ürünlerimizi web sitemizden inceleyebilirsiniz. 


Efsun Abiye Krem



16 Yaş Tesettür Elbise Günlük Giyim

Genç kızların her gün farklı farklı model tesettür giyime uygun kıyafetler giymek isterler. Uzun etek, tunik, kap, ferace tesettür abiye  bir çok model 17 yaş kombinleri bulunmakta. Çok fazla tesettür elbise çeşitleri olması genç kızların dikkatinden kaçmıyor. Gelin birlikte günlük giyim 15-16-17-18 yaş tesettür elbise kombinlerini inceleyelim.

 

Siyah Renk Uyumu:   Siyah renk jile ve beyaz renk gömlek  ile günlük bir kombin oluşturulabilir. Renk uyumundan dolayı  15-16 yaş tesettür elbise grubuna uygun bir modeldir.   

İlginizi çekebilir : https://www.nurtuba.com.tr/blog/pudra-rengi-kombinleri 

Bordo Renk Uyumu  :  15 yaş tesettür elbise modeli ve renklerinden bordo renk hem canlı ve hemen hemen her renkle uyumlu kombinler yapılabilir. Bordo renk tesettür elbise üzerine pudra renk bir şal günlük giyim için ideal kombindir.   

Yeşil Renk Uyumu :  7 ‘den 70 ‘e en çok sevilen tonlardan biride yeşildir. Genç kızların tercihi yeşilin tonlarındandır. Krem, siyah, lacivert, beyaz, yeşil şal veya takım ile kombinler yapılabilir.   

Kiremit Renk Uyumu:   Toprak tonlarından olan ve tesettür elbise modellerinden kapalı giyimin vazgeçilmez parçalarındandır. Her tonlarla kombin yapılabilir. Tesettür giyimlerin en nadide renklerinden biri diyebiliriz.   

İlginizi çekebilir: https://www.nurtuba.com.tr/blog/bordo-kombinleri

Mavi renk Uyumu :   Yazın en çok tercih edilen renklerinden olan mavi 18 yaş tesettür abiye, elbise, takım, ferace gibi bir çok parçalarda tercih edilen renktir. Pamuklu kumaş olmaları rahatlığı ikiye katlanıyor.  

Berrak Abiye İndigo

 

15-16-17-18 Yaş Tesettür abiye Modelleri

Tesettürlü genç kızların özel günlerde kullanabilecekleri 18 yaş tesettür abiyelerini araştırmaktadır. Hem şık hem de uygun fiyatlarla kendilerine uygun giyebilecekleri modelleri eleyerek ilerliyorlar.

Bakır Renk Uyumu:  En çok tercih edilen bakır renk tonları 15-16 yaş tesettür abiye modellerinde kombin yapılmaktadır. Üzerine krem tek renk eşarp veya şal ile güzel parçalar oluşturulabilir.

 

Pudra Renk Uyumu :  Soft olan pudra rengi  18 yaş tesettür abiye seçimlerinden bir numaralı renk tonudur. Açık tenli genç kızların uyumu yakalamaları için ideal bir renk.   

Bordo Renk Uyumu :  Tesettür elbise ve abiyelerin her kreasyonunda kullanılan renklerindendir.  Borda rengi genç kızların, büyük beden giyim, orta yaş grubunun tercihleri arasındadır. Her renk ile uyumlu kombinler yapılabilir.  

Lacivert Renk Uyumu :  Lacivert renk  15 yaş tesettür abiyeler de kullanılan renklerden olup, saft renk şallarla göz alıcı kombinler yapılabilir. 


Elit Abiye Mürdüm 



Sonuç Olarak  

Sonuç olarak 15-16-17-18 yaş tesettür abiye ve elbiseleri sizler için derledik ve kararsız kaldığınız noktada sizleri aydınlatmış olduk. Bu tavsiyelere önem vererek güzel ve göz alıcı tesettür elbise kombinleri yapabilirsiniz. Gösterişli, uyun fiyat tesettür abiyeler için nurtuba.com ‘u ziyaret edebilirsiniz.