Pudra pembesi denilince akla her mevsim kullanılan kombinler gelir. Soft tonlardan bir tanesi olan ve kıyafet, ceket, gömlek, abiye, şal, ayakkabı, kıyafet gibi bir çok üründe tercih edilen renkler arasındadır.  Peki pudra rengi kombini nasıl yaparım? Pudra rengine hangi renk uyar? Pudra rengine en çok yakışan renkler nelerdir? Tesettür abiye modellerinde pudra  rengi nasıl kombinlenir? Gelin hep birlikte pudra rengi kombinleri inceleyelim.

 

Pudra İle Uyumlu Renkler

Soft  renk olmasından dolayı göze yumuşak bir görüntü vermesinden dolayı bir çok renlerle kombine edilir. Zerafet yakalayabilmek için purda rengi nasıl kombinlenir derseniz işte size burada hemen birkaç tüyo verelim. En çok tercih edilen pudra ile uyumlu; Mor, krem, siyah, lacivert, gold, gri, pudra renk tonları ile hem günlük hem de özel gün kombin oluşturacaksınız.  Öncelikle pudra rengine ağırlık olarak ne tercih ettiğiniz önemli. Örneğin pudra pembesi  tunik takımınız var, Üzerine lacivert şal veya tek renk eşap  uyumlu olacaktır. Eğer tercihinizi etek kombinlerinden yana kullanacak olursanız pudra bir etek üzerine krem gömlek ve pudra şal ile şık bir görünüm elde etmiş olursunuz.

Geceye pudra ile giriş yapmak için seçmiş olduğunuz tesettür abiye üzerine mor  renk ve parlak bir şal ve pudra tonu stiletto ile müthiş bir kombinle geceyi aydınlatabilirsiniz. Abiye elbise kombinlerin vazgeçilmez rengi pudra pembesi ile tesettürlü hanımları kıskandıracak kombileri sizlere derledik. O zaman kombinlerimizi inceleyelim. Tesettür abiye modellerinde pudra ile uyumlu renkler ;

  • Pudra ve Gold
  • Pudra ve Siyah
  • Pudra ve Gülkurusu
  • Pudra ve Mor
  • Pudra ve Lacivert
  • Pudra ve Gri
  • Pudra ve Pudra tonları
  • Pudra ve Krem

 

Pudra İle Uyumlu Gold Renk : Özel gün kurtarıcısı olarak adlandırdığımız abiye modellerinde tesettür kombinine uygun modellerle şık duruş ve ışıltı katan pudra rengini bir diğer ışıltılı olan gold rengi ile tamamlamak çok olacaktır. Burada dikkate etmeniz gereken nokta abiyeniz eğer açık renk ise açık ton gold ile kombin yapmanız gerekir. 


 

Pudra İle Uyumlu Mor Renk : Tahminimce mor rengini sevmeyenimiz yoktur. Pudra rengi ile kullanıldığında çok hoş ve tamamlayıcı kombinler elde edilir.  Birbirlerini tamamlayan bu renkler tesettür abiyenizi daha da ön plana çıkaracaktır. Mor rengi kullanırken koyu ton olmamasına dikkate edin ki abiye elbiseniz çok açık kalmasın.


 

Pudra İle Uyumlu Lacivert Renk : Lacivert rengi bir çok renkle uyum sağlamasından dolayı hemen hemen her kombinde karşılaşırız. Pudra rengi kombinlerinde de yerini almış bulunmakta. Lacivert Baş tasrım ve abiye çanta ile tamamlanabilir. Ayrıca lacivert ve pudra karışık makyaj ile elbisenizi kombinleyebilirsiniz. 




Pudra İle Uyumlu Siyah Renk : Asil bir renk olan siyah her kombine ayak uydururken, pudra kombini ile göz dolduran renklerdendir.  Pudra rengi tesettür abiye üzerine hem siyah hem de pudra rengi baş tasarımı ile abiyenizi taçlandırabilirsiniz. 



Pudra İle Uyumlu Kendi Tonu Pudra Renk : Pudra renk elbiseyi en iyi tamamlayacak olan ve göze batmayan bir diğer uyumlu renk ise pudra tonu olan kendi rengidir. Genellikle nişan veya söz törenlerinde abiye ile uyumlu olması için aynı renk tercih edilir. Sizlerde abiyenizi buna göre ayarlayabilirsiniz. 


 

Pudra İle Uyumlu Gri Renk : Etek ve etek üstü tunik  kombinlerinde tercih edilen renk gri rengidir. Hem şık hem spor görünüm kazandırabilir. Ayrıca tesettür abiye modellerinde de kullanılan bu renk gri tonları ile tamamlanabilir. Gri ve pudra uyumu açık renkler olduğu için kötü durmaz. 



 

Pudra Pembesi Nasıl Kombinlenir?

Pudra rengi kombinleri ve  kıyafetleri nasıl kombinlerim diye düşünüyorsanız endişelenmeyin bu konuda sizlere püf noktaları detaylıca vereceğiz. Öncelikle pudra rengi açık ve yumuşak bir ton olduğu için oldukça rahat kombin yapılan renkler arasındadır. Her rengin koyu ve açık tonları olduğu gibi pudranın da açık ve koyuya çalan tonları var. İşte burada pudraya en çok yakışan siyah ve ekru renk kullanımı kombinlerinizi oldukça göz önüne çıkaracaktır. Sizlerde günlük kombinlerinizde kısa ekru gömlek ve pudra rengi bol pantolonla iş kombini yapabilirsiniz. Bir diğer pudra rengi kombini ise pudra renk tunik takım üzerine lacivert eşarp lacivert topuklu ayakkabı ile davetlere katılabilirsiniz. Bu renk uyumlarında dikkat etmeniz gerekenler ton farkıdır. Açık ve koyu pudra renklerine dikkat ettikten sonra aksesuarlarla elbiselerinizi destekleyebilirsiniz.


Son Olarak

Pudra rengi kombinleri yaparken renk tonlarına önem vermemiz gerektiğini artık biliyorsunuz. Sizler için hazırlamış olduğumuz pudra rengi kombinlerini  umarım beğenmişsinizdir. Pudra rengi kombinleri sitemizden inceleyebilirsiniz.