Özel tesettür abiye modelleri tesettür abiyeler içerisinde en çok dikkat çeken modeller. Tesettür modasının en önemli özel kategorilerinden biri olan tesettür abiye modelleri özel tasarım olunca daha çok alıcıya ulaşabiliyor. Tesettür kurallarına uygun olarak tasarlanan tesettür abiyeler tasarımları ile dikkat çekiyor. Özel tasarım tesettür abiye tasarımları pek çok açıdan çeşitlilik gösterebiliyor. Özel şifon kumaşlar veya tesettür abiye modellerinde sıklıkla karşılaştığımız güpür kumaşlar ise bu yılın modası. Tesettür modasındaki abiye modelleri özel tasarım olmasının yanında kumaş kalitesi bakımından da dikkat çekiyor. Ayrıca bu sezonun tesettür modasındaki bazı özel detaylar da var. Özel tasarım balon kol, tesettür modasının en gözde abiye detaylarından kloş etekler ve rengarenk cıvıl cıvıl hareketli renkler bu sezon tesettür özel tasarım modellerde revaçta. Bununla birlikte özel tasarım tesettür elbise arayışındaysanız ve elit bir görünüm elde etmek istiyorsanız abiye seçerken tesettür modasına uygun koyu renkleri tercih edebilirsiniz. Özel tasarım tesettür abiyeler bunları göz önünde bulundurursanız üzerinize tam yakışacak özel tasarım elbiseler olacaklardır. Özel tasarım tesettür abiye modelleri tercih etmek muhafazakar hanımların tercih etmeleri daha uygundur. Hem istenilen tarzda hem de beden ölçülerine göre istediğiniz kesimde olması sizin için idealdir. Özel Tasarım ürünleri seçmek bence dikkat etmek gerektirir. Çünkü bedeninizin ölçülerine göre olması ve pot olmaması gerekir. Buna dikkat ediniz. Özel tasarım abiyelerde sadece uzun elbise şeklinde abiye yoktur birde tunik takım abiye modelleri tasarlanmaktadır. Özellikle pınar şems markası abiye modellerine bir göz atın derim oldukça iddialı modeller ve tasarımlar mevcuttur. Sizlerde yeni tasarım tesettür ürünler için web sitemizi takip edebilir. Tüm abiyelerimizi inceleyebilirsiniz.


Özel Tasarım Tesettür Abiye Modellerinde Tercih Edilen Renkler 


Özel tasarım tesettür abiye çeşitleri artmakta ve birbirinden farklı renklere sahip modeller mevcut. Genellikle saten, şifon, krep, tül, dantel gibi kumaşlarda istenilen renkler ile tasarım tesettür abiye elbiseler tasarlanmaktadır. Peki tasarım tesettür abiye denilince aklınıza neler geliyor? Mesela istediğiniz kumaş türü ve rengini belirleyip istediğiniz tarzda ve işlemede tasarlanan elbiseler geliyor akıllara. Özel günlerinizde kullanacağınız tesettür tasarım abiyeler vazgeçilmez oluyor bu durumda. Özel tasarım tesettür abiye modellerinde en çok hangi renk tonları tercih ediliyor inceleyelim. 

Özel tasarım tesettür abiye modellerinde sevilen renkler;

  • Bordo
  • Pudra
  • Mavi
  • Lacivert 
  • Lila
  • Yeşil
  • Mint

Tonları en çok istek gören renklerdir. Bu seçtiğimiz renk tonları ile canlı ve şık kombinler yapılabilir. Sizlerde en özel günlerinizi bu birbirinden şık ve zarif özel tasarım tesettür abiye modelleri ile taçlandırabilir ve güvenli alışveriş yapabilirsiniz. 


Beyhan Abiye Bordo: Bordo renk kumaş ve drape işlemeli düz kesim sade ve şık bir özel tasarım tesettür abiye modellerimizden beyhan abiye tercih edilebilir. 



Çalıkuşu Abiye:  Çalıkuşu abiye modellerimizden olan ve tül detayları kol işlemeleri ayrı bir hava katmıştır. Bu renk modelde pudra rengi ile tamamlanmış özel tasarım abiyelerimizdendir. 



Diamond Abiye Lacivert: Lacivert koyu renklerinden olan ve tesettür abiye modellerinin en gözde renkleri arasındadır. Özellikle açık tenli tesettürlü hanımların en çok beğendiği renkler arasındadır. Bu özel tasarımlı abiyemiz de lacivert rengi ile tamamlanmıştır. 



Elegance Abiye Lila:  Baştan aşşağıya kadar işleme olan ve şıkır şıkır olan bu lila rengi elegance abiyemiz nişan, kına, sünnet düğünü, söz gibi törenlerde tercih edilen modellerden olup lila rengi ile kombin yapmakta ayrıcalıktır. 



Özel Tasarım Tesettür Abiye Satın Alma Aşamaları


 Özel tasarım tesettür abiyeler, tesettür kurallarına ve tesettür modasına uygun abiye arayanlar için mükemmel tesettür elbise modelleridir. Tasarım tesettür abiye alacaksanız abiye elbisenin ölçülerine dikkat etmelisiniz. Özel tasarım elbisenizin modeli göz alıcı olabilir ancak üzerinize tasarım tesettür elbisenizi giydiğinizde tesettür abiye elbiseniz üzerinize oturmayabilir ve kötü görünümlere sebep olabilir. Bu nedenle özel tasarım bir tesettür abiye almak istiyorsanız, ilk yapmanız gereken şey internet üzerinden özel tasarım tesettür abiye elbise modelleri ile ilgili geniş çaplı bir araştırma yapmak olacaktır. Özel tasarım tesettür abiyeler kategorisindeki tasarım tesettür abiye modelinizin ürün detaylarını incelemeniz gerekiyor. Sonrasında ise karar verdiğiniz tesettür abiye modelinizin gidip görme imkanınız olan bir mağazada olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Bir sonraki adım ise özel tasarım tesettür abiye modelinizin özel bir tasarım tesettür abiye mağazasına ait olmaması durumunda, tasarım tesettür abiye modelinizi her açıdan gördüğünüzden emin olmanız ve tesettüre uygun olmasıdır. Son aşama ise tasarım tesettür abiye modelinizi mümkünse üzerinizde denemeniz, eğer internet üzerinden tasarım tesettür elbise alışverişi yapıyorsanız da ürün yorumlarını incelemenizdir. Tüm bu aşamaları geçen özel tasarım elbisenizi gönül rahatlığıyla satın alabilir ve özel tasarım ürününüz ile farkınızı ortaya koyabilirsiniz.