Özel tasarım abiyeler özel davetlerin kurtarıcısı olan ve istenilen şekle modele renge göre tasarlanan özel kesim tasarım ürünleridir. Hazır üretim abiyelerden sıkılan ve farklı tarz oluşturmak isteyen hanımlar için vazgeçilmezdir. Hem istedikleri gibi hem de gösteriş açısından farklılığı yakalamak için avantaj olarak görülebilir.  Tesettür abiye giyim kategorileri içerisinde en önemli ve detaylı bir çalışma gerektiren ürünler arasındadır. Özellikle büyük beden giyimi kullanan bayanların imdadına özel tasarım tesettür abiyeler yetişiyor. Genişliği, kesimi detayını ona göre tasarlandığı için daha kullanışlı oluyor. Yeni sezon özel tasarım tesettür abiye modellerinde en çok kullanılan modeller arasında da saten kumaşlı yaka detaylı abiyeler ön plandadır.  Sadece tasarım abiyeler değil aynı zamanda tuniklerde tasarım yapılıyor. Tunik takım olarak da tercihen kullanılabilir.  Gelin birlikte bu birbirinden güzel özel tasarım tesettür abiyeler inceleyelim.

 

Çalıkuşu Abiye Mint :  Saten kumaşlı üzerine tül , göğüs ve yaka detayı işlemeli olup sadelikten yana olanlar için ideal bir seçim olacaktır.  Üzerine aynı renk baş tasarım ile tamamlanabilir.


  

 Feriha Abiye Pudra :  Kabarık model kumaş drape ve omuz detayı ile uçuş uçuş küt kesim tasarım abiyelerimizden olan feriha abiyemiz çok rahat ve kullanışlı bir abiye modelidir. İster abiyemiz ile aynı renk ister işleme detayının renginden baş tasarımı ile tamamlanabilir. 

 

 

Güneş Abiye Lacivert :  Saten kumaş üzerine boncuk ve tül işleme ile tamamlanan bu tasarım abiyemiz nişan veya söz merasimlerinde kullanılabilir. Satenin şıklığı bir başka olup şimdinin modasında gelinlik kumaşlarda bile tercih edilmektedir. Diğer aksesuar çanta veya çiçekle tamamlanabilir.  



Lavin Abiye Ekru : Özel tasarım abiye modellerinden lavin abiyemiz tül ve işleme ile detaylandırılmış olup davetlerde veya törenlerde kullanıma uygun bir abiye modelidir. Sultanların giymiş olduğu görkemli abiyeleri andıran bu modelimiz birçok kapalı muhafazakar hanımların tercihi olmuştur.


 

Özel Tasarım Tesettür Abiye Modelleri ve Renkleri

Özel tasarım abiye modellerinde en sevilen ve tercih edilen prenses model de bakır, ekru, indigo, haki, gülkurusu, gri, lila ve mürdüm renkleri talep edilmekle beraber özel günlerinizi canlandırmada en iddialı renklerdir. Sizlerde nişan veya söz gibi özel anlarınızda bu güzel modelin canlı renklerini tercih ettiğiniz sürece tesettür abiye kategorisinde doğru seçimler yapmış olacaksınız. Tasarım olduğu için hem daha ağır  hem de daha görkemli olacaktır. Önü kısa arkası uzun kuyruklu abiyeler de modanın yeni tarzından biridir. Bu modeller de adeta gelinliğin kuyruğunu andıran kesimlerden oluşur. Bu modelleri tercih etmek sizin kararınıza kalmıştır. En son Olarak yukarıda sizlere birbirinden güzel ve şık özel tasarım tesettür abiye modellerini sunduk. Sizlerde özel günlerinizde kendinizi özel hissetmeniz için bu şık tasarımlı abiyeleri sizlerin istekleri doğrultusunda daha da şık hale getirip tercih etmeye ne dersiniz. Güvenli alışverişin adresi nurtubada çok fazla giyim kategorisinin yanı sıra bir de özel tasarım tesettür abiye kategorimize bakın derim. Gözlerinizi şık tasarımlı abiyelerden alamayacaksınız.