Tesettür dünyasında giyim kuşam her zaman önemlidir. Giyim kategorileri arasında en önemli parçalardan olan abiyeler, her zaman özenle titizlikle seçilerek tercih edilir. Öncelikle istediğiniz model kafanızda belirli olması ve bu isteğiniz yönünde tasarım oluşturulur. İstenilen renk, model ve kumaş kesilerek özel dikim abiyeler sizlere sunulur. Özel tasarım abiye tasarlanırken verilen ölçülere dikkat etmek gerekir. Ona göre dar kalıp veya geniş kalıp olarak değerlendirilir. Her bedene her zevke her renge her yaşa uygun özel tasarım tesettür abiye modellerini sizler için tasarlıyoruz. Tesettür giyimin en başında gelen abiyeler özel tasarlanarak daha da şık hale gelebiliyor. Siz isteyin biz tasarlayalım. Bordosundan yeşiline kadar her renk çeşit abiye mevcut olmakla beraber bu renkler ve tesettür abiye elbiselerle özel günlerinizi taçlandırmanıza yardım ediyoruz. Son olarak yukarıda bahsettiğimiz tasarım abiyelerimiz makalemize ek olarak. Özel tasarım abiyelerimizi görmek için web sitemizi takip edebilir ve alışveriş yapabilirsiniz. Bu senenin en nadide parçalarını sizlerle paylaşmak isterim. Gelin Birlikte Özel tasarım abiyelere göz atalım.

Asil Abiye Kiremit : Kiremit rengi bu güzel abiyemiz kol uçları omuz ve ve göğüs işlemeleriyle sadeliğin rengi olan bir özel dikim abiyemizdir. Sadelikten yana olan hanımların tercih edebileceği bu modeli diğer aksesuarlarla tamamlayıp kullanabilirsiniz. 



 

Behrem Abiye Bordo : Bordo rengi sevmeyenimiz yoktur. Her zaman tercih edilen ve sevilen renk olmasının yanında bu güzel tasarım abiyemize şifon ve işleme detayı ile tamamlanmış ve kullanıma hazırdır.


 

Beyhan Abiye Siyah :  Siyah rengi hemen hemen her yaş kesimi tercih etmekle beraber bir çok renk tonları ile tamamlanan bu renk asil renk olarak da bilinir. Asil duruşu ile  rengiyle davetleri canlandıran bir abiye olabilir.



Sonuç Olarak


Evet bu makalede sizlere özel tasarım abiye ile ilgili bilgiler vermiş olduk. Özel günleriniz için abiye tercih edecek olursanız, özel tasarım tesettür abiye kategorimize bakarak aklınızda fikir oluşturabilirsiniz. Diğer giyim kategorilerimizi incelemeyi unutmayınız.