Tesettür giyimin içerisinde birçok parça kıyafet bulunmaktadır. Bunlar; ferace, elbise, etek, gömlek, tunik, abiye gibi birçok ürünlerin olması kombin yapmanın en avantajlı yanlarındandır. Peki özel dikim tesettür abiye deyince aklınıza neler geliyor? Mesela pul işlemeli gösterişli ağır bir abiye geceye damga vuran göz alıcı şıklıklar aklımıza geliyor diyebiliriz. Özellikle genç kızlarımızın özel dikim abiye ile yakından ilgilendikleri ve istekleri doğrultusunda tasarım yaptırdıkları günümüzde oldukça yoğundur. Yediden yetmişe herkesin tercih ettiği özel dikim tesettür abiye çeşitlerimizi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız. Sizler isteyin bizle tasarlayalım ne dersiniz. İşte burada sizler için özenle tasarımlar yaptığımız ve kaliteli kumaşlardan abiye, elbise, yaptığımız gibi hiçbir detay atlamıyoruz. Uçuş uçuş şifonlar, danteller, pileliler, tüller deseniz hepsi mevcut. Özel günler için tasarladığımız abiyeler, sizlerin işlerini kolaylaştırmak ve sizlerin beğenisine sunmak için tasarlamış olduğumuz ürünlere sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Mahya Abiye Bej 



Özellikle kına, nişan, düğün, mezuniyet gibi özel günlerinizi unutulmaz anılara dönüştürmek istiyorsanız özel dikim tesettür abiye için bizi tercih edebilirsiniz. 2021 yılı içerisinde özel günler için tercih edilecek olan modellerden bahsetmek isterim. Özellikle drapeli abiyeler ön planda olup, ardından da saten kumaşlı bol kesim abiyeler takip etmektedir. Sadelik ve şıklık açısından bu iki model en çok tercih edilenlerden diyebilirim. Artık eski moda yeni moda olarak geri geldi diyebiliriz. Mesela dantel çok eskiden en bilindik olduğu gibi şimdilerde de dantel detayı hemen hemen her elbisede mevcut.

Melek Abiye Ekru



Aslında her şey sizin nerelerde nasıl bir tesettür abiye giyeceğinize bağlıdır. Yani Örnek veriyorum Kendi söz merasiminizde ve evde yapılan törende hem şık hem de sade bir özel dikim abiye tercih ettiğinizde biz sizler için hem kaliteli hem de sizin istediğiniz modeli tasarlarız. Bir diğer örneğimiz ise okul mezuniyetinizde kullanacağınız özel dikim tesettür abiye de ortama uygun olarak tasarlanır. Özel dikim abiyede dikkat ettiğimiz noktalardan bazıları da; sizlerin istekleri doğrultusunda tasarlamaya başladığımız abiyelerimiz de hiçbir detay atlamamaktayız. İstenilen boy ve işlemleri tam yapmakta ve özenle işimizi yerine getirmekteyiz. Ve yine eski modellerden olan şimdinin en gözde parçalarından biri olan özel tasarım çalıkuşu modelimiz nişan merasimlerinin en önde giden modellerindendir. Yaka ve işleme detayıyla severek kullanacağınız bir modeldir. Özellikle krem, indigo, bej gibi renkler en çok tercih edilen renkler arasındadır.

Sizlerin istekleri doğrultusunda tasarım yaptığımız abiyelerde; Ben sade abiye değil gösterişli ve ağır bir abiye tercih etmek istiyorum diyorsanız, el işlemeli taşlı abiyelerimizden olan Elegance abiyemiz hem heybetli hem de göz alıcı şıklığı bir arada olan abiyemizde. Dilerseniz sizler için de tasarlayabiliriz.

Hem özel tasarım hem de diğer giyim kategorilerimizi detaylıca inceleyebilir ve güvenli alışverişler yapabilir, özel davet ve günlük giyim tarzınızı seçebilirsiniz.

 

Meltem Abiye Petrol



Özel Tasarım Tesettür Abiye Renkleri Nelerdir?

Özel dikim veya tasarım tesettür abiye kullanımı için tercih edebileceğiniz modellerin yanı sıra renklerde önemlidir. Daha göz alıcı kombinler için doğru renk seçim ve model seçmek kombini tamamlamanın yarısıdır. Abiye elbise dikimi için öncelikle aklınızda bir model olması gerekiyor. Bu modele ve bedeninize uygun tasarım abiye üzerine elbisenizin renklerinden türban tasarımı yaptırabilirsiniz. Özel dikim tesettür abiye elbise renkleriniz sizlerle inceleyelim. Özel dikim tesettür abiye renkleri şöyledir; Krem, lacivert, gri, saks mavisi, bordo, mint gibi renkler göz alıcı renklerdir diyebiliriz. Bu renkleri tercih ederseniz sizle beraber abiye elbise de parlayacaktır.