Göz alıcı ve modanın en nadide renklerinden biri olan zümrüt yeşili rengi, tesettür dünyasının  da vazgeçilmez trend renklerinden biridir. Peki merak ettiğiniz zümrüt yeşili hangi renkle kombinlenir, yakışan renkler nelerdir? Zümrüt yeşili elbise kombinleri nasıl yapılır? Birlikte inceleyelim.

 

Zümrüt Yeşili Hangi Renkle Kombinlenir

Tesettürlü hanımların kombin yaparken renklerle uyumlu olmalarına dikkat etmelerinin yanı sıra kullanılan şal, eşarp ve diğer aksesuarlarında yapılan kombinlerle uyumlu olması gerekir. Zümrüt yeşili hangi renkle kombinlenir ve hangi renkler uyar, zümrüt yeşili elbise kombinlerinde neler olmalıdır? İşte zümrüt yeşiline uyan renkler.


 

Zümrüt Yeşili Elbise Hangi Renkle Kombinlenir?

Zümrüt yeşili bir elbise giymek istiyorsanız ve hangi renkle tamamlanır kararsız kaldıysanız eğer, en çok uyumu yakalayan renkleri seçin ve yüzünüze uygun olanı alın. Daha sonra ceket veya üzerine hırka kombini yapacaksanız bu ceket renginden şal ile tamamlayabilirsiniz. Zümrüt yeşili ile en çok kombin yapılan renkler, siyah, gri, lacivert, beyaz, krem, fuşya, yeşil gibi tonlar kullanılmaktadır. Sizlerde günlük veya gece kombini yapmadan önce renklerin arasına ki uyuma dikkat ederek ilerlemelisiniz. Böylece doğru renklerle günün şık giyimini oluşturursunuz. Zümrüt yeşili kombinleri ve şal renklerine bakalım. 


 

Zümrüt Yeşili İle Uyumlu Siyah Renk:     Zümrüt yeşili uyumlu renkler tercih ederken renk tonlarını doğru kombinlemek önemli.  Yeşilin tonuna uyan ve tamamlayan  rengimiz siyahdır. Zümrüt yeşil abiyemizin üzerine siyah renk şal veya tek renk eşarp çok hoş olacaktır. Genellikle abiye elbiselerde terciih edilen yeşil tonlarının üzerine siyah tam uyumlu olacaktır.

(Seher Abiye Zümrüt)



  

Zümrüt Yeşili İle Uyumlu Lila Rengi:     Zümrüt yeşiline uyan ve şık bir kombin yapılan bir diğer renkte liladır. Soft tonlarda olması da zümrüt elbiseyi ortaya çıkaracaktır. Elbise üzerine uyan şal modellerinden parlak veya simli olması da bir avantajdır.

(Bonita Elbise Zümrüt)



  

Zümrüt Yeşili İle Uyumlu Yeşil Renk:      Zümrüt rengini kombin yaparken kullanacağınız renkler arasında yeşilin tonlarından seçebilirsiniz zümrüt ile birbirine yakın renk olması kombininizi bütünleştirmenize yardımcı olacaktır. Zümrüt yeşili etek üzerine siyah deri ceket ve yeşil şal ile şık bir akşam gezmesine gidebilirsiniz.

(Meltem Etek Zümrüt)


 

 

Zümrüt Yeşili İle Uyumlu Bordo Renk:      Zümrüt ve bordo uyumu her zaman beğenilmekte ve tercih edilmektedir. Tesettür giyim de de yerini alan bordo zümrüt rengi tamamlayan tonlar arasındadır. Uzun elbiselerin üzerine mutlaka bordo renk kullanmalısınız.

(Sezen Elbise Zümrüt)

 

 

Zümrüt Yeşili İle Uyumlu Beyaz Renk :     Beyazın iç açıcı olması ve şık tasarımların oluşturulması kaçınılmazdır. Kapitone model  zümrüt rengi etek üzerine beyaz gömlek ve yeşil şal ile kombin yapmak ferah ve rahat bir kombin yapmak için doğru renkler olacaktır.

(Kapitone Etek Zümrüt)



 

Zümrüt Yeşili İle Uyumlu Pembe Renk :     Zümrüt rengine yakışan ve günlük giyim kobinlerinde tercih edilen renkler arasındadır pembe. Yeşil tunik üzerine pembe şal tarzında kombin yapılabilir. Hem yeşil hem de pembe rengi ortaya çıkaran bir kombin olmuş olur.

(Uzun Tunik Zümrüt)



 

 

Zümrüt Yeşili Elbisenin Üzerine Ne Renk Eşarp Olur


Zümrüt yeşili elbise tercih ettiğiniz günlerde üzerine hangi renk eşarp uyar, hangi tonlar şal kullanırım diye düşünmeyin. Zümrüt elbise kombininin üzerine uyan renkler şöyledir:

·       Siyah

·       Lacivert

·       Pudra

·       Krem

·       Beyaz

·       Bordo

·       Pembe

·       Lila

·       Yeşil

·       Gri

Yukarıda sıraladığımız renkleri, elbise kombinlerinin üzerine uyan eşarp renkleridir. Kullanmış olduğunuz eşarplar tek veya desenli renkler olabilir.

 

Zümrüt Yeşili Elbise Kombinleri

Günlük yaşantınızda zümrüt yeşilini tercih ediyorsanız eğer, yeşil etek kombini yaparken üzerine siyah renk kazak tercih edebilirsiniz. Devamında siyah veya yeşil tonlarda çizme ya da kısa bot kullanabilirsiniz. Yeşil pantolon kombini yapmak istiyorsanız, tunik ile değerlendirebilirsiniz. Kış mevsiminin soğuk olması nedeniyle üzerine hırka tarzında kombinlerde hoş olacaktır.

 

Son olarak sizlere zümrüt yeşili hangi renklerle kombinlenir, nasıl tarz olunur bilgiler vermiş olduk. Kombin yaparken her zaman renk uyumuna bakılması gerekir yoksa renk uyuşmazlığı ile günün uyumsuz kombinleriyle dolaşmak zorunda kalırsınız. Zümrüt yeşili kombinler yaparken , göz   alıcı şıklığa ve rahatlığa ayak uydurmak sizin elinizde. Bizi takip etmeyi unutmayın.