Giyim sektöründe birçok renk ile tasarlanan elbiseler, abiyeler bulunmaktadır. Giyim dolapları birbirinden göz alıcı renklere sahip olmakla beraber içlerinden tam not alan zümrüt yeşilinin yeri bir başkadır. Tesettürlü hanımlarında tercihi zümrüt yeşili olan ve bu renkle tesettür günlük ve şık giyim kombinleri de yapılmaktadır. Zümrüt yeşilini kombinlerken nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız işte öğrenme zamanı. Zümrüt yeşili tesettür kombinleri nasıl yapılır hangi renk tonlarına uyar bakalım. Birbirinden şık tasarımları ile zümrüt yeşili tesettür abiye modellerini inceleyelim.

Alice Abiye Zümrüt


Parlak ve göze hitap eden bu renk işleme ve saten kumaş duruşuyla şıklığa şıklık katan bir model olmanın yanısıra evde nişan veya söz merasiminde de tercih edilebilen bir modeldir. Görselde olduğu gibi baş tasarımı ile tamamlanabilir yada elbisenin tonunda janjanlı kumaştan sade model şal ile tamamlanabilir. 

Alis Abiye Zümrüt


İşleme detayıyla ağır bir model olan alis abiye zümrüt modelimiz, kına gecelerinde en çok tercih edilen ve canlı renklerden biridir. Zümrüt yeşili tonlarında baş tasarımı ve makyaj ile elbise tamamlanabilir. Diğer aksesuarlarla da renk uyumu ile kombin yapabilirsiniz.

Efza Abiye Zümrüt


Komple işlemeli kol uçları tüy detaylı dar kesim bu abiye modelimiz kına gecelerinin vazgeçilmez modelidir. Tesettür zümrüt yeşili abiye kombinleri ve modelleri arasında da sevilen bir detaydır. Sizlerde bu özel gün ve davetlerinizi bu tarz bir abiye modeli ile kurtarabilirsiniz.

Galia Abiye Zümrüt


Tok duran kumaşı ve küt kısa kesim modeli ile kibar duran bu tesettür zümrüt abiyemizi tüm eğlence ve şık davetlerde kullanabilirsiniz. Üzerine yeşilin açık tonu şal kullanabilirsiniz. Açık yeşil de stiletto ayakkabı ile bütün oluşturulabilir.  

Işıl Abiye Zümrüt


Simli tül kumaş esnek yapısı ile naif bir duruşu olan ışıl abiye modelimizi sadelikten yana olan hanımlar tercih edebilir. Rahat olması ile zorluk çekmeden kullanabilirsiniz. İsterseniz zümrüt yeşili abiye renginden baş tasarımı seçebilirsiniz. Bir diğer gümüş renk ile kombin de yapılabilir. 

Erva Abiye Zümrüt 


Yeni evlenecek olan hanımların en çok sevdiği bir diğer model de erva abiye modelimiz, nişan ve kına gecelerinde en çok tercih edilen modelimizdir. Geniş model olmasının yanında zümrüt yeşili hemen hemen herkes kullanmakta. Sizlerde bu özel anlarınızda bu şık tasarlanan abiye modelimizi tercih edebilirsiniz. 


Zümrüt Yeşili İle Uyumlu kombinler hangi Renklerle Olur?

Zümrüt yeşili rengi bakıldığında zor kombinlenen bir renk gibi görünse de aslında doğru tonları bulduktan sonra kolaydır.  Peki zümrüt yeşili tesettür abiye modellerine uygun renkler nelerdir? Zümrüt ile uyumlu, siyah, lacivert, krem, vizon, bej, beyaz, gold, gri, gümüş, kırmızı, turuncu tonları ile kombinler yapılabilir. Bu renkleri belirlerken zümrüt şal mı elbise mi tercih edersiniz bu size kalmış bir durum. Eğer zümrüt yeşili abiye tercih ederseniz üzerine uyumlu renklerden birini kullanabilirsiniz.


Sonuç Olarak 

Bu makalemizde sizlere zümrüt yeşili abiye kombinlerinden bahsetmiş olduk. Tesettür zümrüt yeşili abiye modellerinde en çok sevilen renk olmasının yanı sıra birbirinden şık modellerle en özel günlerinizi taçlandırabilirsiniz. Ayrıca tesettür abiye modellerimizi incelemek isterseniz Web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.