Yeni kapananlar için kombinler oluşturmak ilk etapta zor olabilir, telaşlanmayın sizleri aydınlatmak için güzel bir yazı hazırladık. İşte sizler için derlediklerimiz. Öncelikle tesettür dünyasına giriş yapan her yaş grubu hanımların kapanmak için belirlemiş olduğu renkler parçalar ve aksesuarlardan başlayıp şal ve eşarp gibi birçok ürünü alışveriş listesine eklemesi gerekir. Dolabını yenilemek o kadar da kolay değil. Korkmayın yeni kapanan veya kapanmak için niyet alan sizleri yalnız bırakmıyoruz. Tesettür abiyenize varana kadar renk kombinleri tesettür giyim ürünlerini sizlerle paylaşacağız. İşte sizlerle yol gösteren detaylarımız. Başlayalım.

Yeni Kapananlar İçin Kombinler ve Kıyafet Modelleri

Kapanmak için alacağınız kıyafetler ve diğer parçaları öncelikle belirleyelim. İlk başta en çok sevdiğiniz ve çok sık kullandığınız renkleri belirleyin. Bu renklerden sonra elbise, tunik, pantolon, etek, gömlek, şal, eşarp, mont, kap, yelek, bone, abiye, ferace, çanta, ayakkabı, aksesuar, bu parçaları gardırobunuza taşıyın. Daha sonra günlük ve şık giyim ayrımı yapın. Günlük tercih edeceğiniz kıyafetleri belirleyin. Mesela elbise kombini yaparken elbise üzerine şal ve ceket kullanımını yapabilir ve çanta ile tamamlayabilirsiniz. Hem hızlı hem de kolay bir kombin. Günlük kombin yapacağınız renkleri belirleyin ayırın. Daha sonra tesettür abiye modellerini seçin ve renklerine ayırın. işlerinizi daha da kolaylaştıracaktır.  İşte tam size göre günlük ve şık kombin parçalarımızı içeren makalemizi paylaşmak istiyorum. Yeni kapanan genç arkadaşlarımıza da fikir olsun. 


Öncelikle günlük giyim önerilerinde renk tonları ve kombinlerini anlatmak istiyorum. Seçmiş olduğunuz renkleri belirleyin demiştik. Bu renkler nelerdir? Siyah, kahve, pudra, su yeşili, krem, lacivert, somon, vizon gibi renkler. Bu renklerde, ikili takımlar oluşturabilirsiniz. Etek veya pantolon ikili takımlarda tercih edebilirsiniz. Eğer günlük kullanıma uygunsa spor şal veya eşarp tercih edebilirsiniz. Uzun elbise kombinlerinde de yine ceketle kombin yapmakta ayrı hava katacaktır. Bu elbise üzerine spor şal ve çanta daha uygun olacaktır. 


Şimdi ise tesettür abiye genç modellerinde tercih edilmesi gerekenleri paylaşalım. Tesettğür abiye model seçiminde genç kızlara uygun olarak sade düz kesim uzun modeller kullanabilirsiniz. bu modelde renkler şöyledir;  İndigo, ekru, beyaz, gri, lacivert, siyah, fuşya gibi tonlar kullanabilirsiniz. Abiye modellerinin üzerine aynı renk şal tercih ediniz.  Bazı abiye modellerimizi inceleyelim. 

Ahsen Abiye İndigo 



 Bir diğer tesettür abiye modelimizde ise daha canlı ve şık bir renk bakır tercih edebilir ve üzerine aynı renk tonunu kullanabilirsiniz. Pratik bir kombin olacak sizin için. Ayrıca taşlı süslemelerle farklılık katabilirsiniz. 

Asya Abiye Bakır

 

Spor şıklığı için de geçerli olan abiye modelimiz üzerine Beyaz tonlarıda tercih edebilirsiniz. Omuz detaylı bu sade abiyemizi kınalarda veya okul mezuniyet törenlerinde tesettür abiye modeli olarak da kullanabilirsiniz. 

Duru Abiye Ekru


  

Etek kombini tercih ettiğiniz zaman mevsimi ise kadife yüksek bel ve geniş kesim etek üzerine deri ceket ile kullanmak hem daha uzun ve zayıf göstermekle beraber güzel bir kombin yapmış olursunuz. Yeni Kapananlar için kombinler seçerken yapılan kombinler arasından en rahat ve şık bir kombinde ikili takımlardan pantolon ve tunik olarak günlük için kullanma uygun bir kombindir.


Yeni Kapananlar İçin Tesettür Abiye Önerileri

Yeni kapanan genç kızların yeni kapanmalarından dolayı içlerinde bir telaş veya kararsız kalma durumu olabilir. Çünkü kombin yapmak konusunda belki tecrübeli değildir. Bu konuda sizlere önerilerde bulunacağız. Öncelikle yeni kapananlar abiye seçimi yaparken yaş gruplarına uygun abiye tercih etmeleri gerekir. Böylece hem kolay model hem de renk bulmuş olursunuz. Her giyim tesettür kategorisine uygun modeller olmakla beraber istediğiniz rengi seçebilir ve üzerine uygun renk tonları ile kombin yapabilirsiniz. Bedeninize uyan tesettür abiye modeli ve elbisenin kesimine dikkat ediniz. Böylece yeni kapananlar için tesettür kombinleri yapmak zor olmayacaktır.

 

Kapanmak İçin Kıyafet Alışverişi Nasıl Olmalıdır?

Öncelikle kapanmak için neler yaparım nasıl yol izlerim diye düşünmeyin. İlk yapacağınız dolabınızı kontrol etmek ve eksiklerinizi belirlemek olacak. Şallardan başlayarak gömlek, tunik, elbise, pantolon, etek, ceket, gibi parçaları almakla başlayıp renklerin uyumuna dikkat ederek şık ve günlük kombinler oluşturabilirsiniz.

Sonuç Olarak

Son olarak yeni kapananlar için kombinler seçerken yukarıda anlattığımız detaylı bilgileri hayatınıza not alın. Kapanmak için gerekli kıyafet modellerini derledik ve bu yazımızda kapanmak için nereden ve nasıl başlamam gerek sorusunu yanıtlamış olduk detaylı bilgiler için nurtuba.com adresinden bakabilirsiniz.