Tesettür giyim ürünleri arasında ferace, kap, etek, tesettür abiye gibi tasarım ürünleri görmüşsünüzdür. Bu ürünlerde renk tonları çeşit çeşit olmakla beraber bir de farklı modellerde üretim yapılmaktadır. Hayatınızda kombin yaparken mutlaka vizon renklerinde günlük ve şık giyimlerde kombin olarak tercih etmişsinizdir. İşte sizlere vizon rengi ile ilgili makalemizden bahsetmek istiyorum. Vizon rengi hangi renkle uyumludur, vizon rengine yakışan kombinler nasıl yapılır? Vizon kombinleri hangi tonlarla bir bütün oluşturur? Gelin birlikte inceleyelim. 

Öncelikle kış mevsimine geçiş yapmak üzere olduğumuz bir zamandayız ve kışlık kıyafetlerimizi ayarlama ve kombin oluşturma çabası içerisindeyiz. 4 mevsim ve kış mevsimin vazgeçilmez tonlarından vizon renk hepimizin dolabında bir takım da olsa vardır. Vizon ile uyumlu renkleri bir arada görmek isteriz hepimiz. Peki nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, işte sizlere vizon rengi hangi renklerle uyumludur, tüyolar sizlerle.

Vizon Rengi İle Uyumlu Renkler 

Vizon rengi elbise kullanmayı tercih ettiğiniz zaman bu soft renkle kombin yapmanın bir kolay yolu da vizona uyan renkleri belirlemektir. Böylece vizon ile yapılan kombinler de doğru adımlarla ilerlemiş olursunuz. Vizon rengi kombinleri tamamlayan renkleri sıraladığımızda aklınızda az çok kombin görüntüsü oluşuyordur. Bunların en başında siyah renk gelir. Siyah rengin her renge yakışmasıyla da vizon tonlarını da tamamen gösterecektir. Gerekli şal ve aksesuarlarla da tamamlandığında günü kurtaran tarzda şık görünüm elde edebilirsiniz. Şıklığı yakalamak isterseniz size tesettür abiye modellerinde de bu önerdiğimiz vizon rengi ile tamamlanan bu renkleri mutlaka kullanın derim işte vizon ile uyumlu rengi ile bir çok farklı tarzda kombinler yapılabilir. Ama içlerinden en iyi kombin yapılan renk tonları ise aşağıdaki gibidir.

  • Vizon ve Kiremit
  • Vizon ve Siyah
  • Vizon ve Gold
  • Vizon ve Pudra
  • Vizon ve Vizon
  • Vizon ve Krem
  • Vizon ve Lacivert

 

Vizon Rengi İle Uyumlu Kiremit Renk: Tesettür giyimin en trend renklerinin arasından vizon ve kremit renklerini kullanarak hoş bir kombin oluşturabilirsiniz. Bu renk ikilisiniister iş kombininde ister günlük spor kombinlerinde tercih edebilirsiniz.

 

Vizon Rengi İle Uyumlu Vizon Renk :  Tesettür abiyelerin renk tonlarından en çok tercih edilen rengi vizonu yine vizonun kendi rengi ile kombinlemek hem şık hem de gösterişli parçalar oluşturmuş olacaksınız. Ayrıca tesettür abiye modellerinde abiye modelinin rengi vizon ile baş tasarımda aynı tonlarda tercih edilebilir. 

 

Vizon Rengi İle Uyumlu Siyah Renk : Her renkle uyum sağlayan siyah, vizon rengi ile tamamlanan renkler arasındadır. Hem gündelik hem de gece elbiselerinde siyah renk ve vizonu tercih edebilirsiniz. Gerekli aksesuarlarıda ekleyip kombininizi tamamlayabilir ve geceyi kurtarabilirsiniz. Kına ve düğün sezonlarında bu iki renkleri kullanarak kreasyon oluşturabilirsiniz.

Almira Abiye Vizon 




Vizon Rengi İle Uyumlu Gold Renk :  Uyumlu kıyafetler tercih eden tesettürlü hanımların gold rengi ile kombinleri her zaman göz alıcı şıklığa dayanmaktadır. Vizon rengi takım elbiseyle gold  tek renk şal veya eşarp hoş bir hava katacaktır. Veya uzun elbise üzerine gold renk şal elbiseyi tamamlayacaktır. Vizon tonları çanta ve ayakkabı gold tonlarında ise takılar kullanarak kombin oluşturulur. 

Selin Elbise Vizon



Vizon Rengi İle Uyumlu Pudra Renk : Vizon rengi hangi renkle giyilir dersek, bu renklerden bir tanesi de pudradır. Vizon takımının üzerine pudra renk şal ile kullanılabilir. Veya Vizon tesettür abiye modelini açık pudra ile baş tasarımı yapılarak tamamlanabilir. 


Vizon Renk Kombinleri

Tesettür dünyasında giyim kuşam oldukça ön plandadır. Farklı renk seçenekleriyle farklı kreasyon parçaları kombinlemek her bayanın istekleri arasındadır. Güzel ve hoş kombin yapmak çeşit çeşit ve kaliteli giyinmek. Vizonun tonlarını yani açık vizon rengi ile koyu vizon rengi kombinlerinde dikkat edilecek hususlardan biride, koyu vizon rengini kombinlerken mutlaka açık renk tonuyla kombinlemek koyu vizon rengini daha önde gösterecektir hem koyu renk vizonu hem de diğer renk koyu olursa boğucu bir görünüme sebep olabilir. Açık vizon rengini ise koyu renk şal veya başka parçalarla birşleştirmek daha doğru olacaktır.  Mesela mürdüm ve vizon uyumundan bahsedecek olursak; açık vizon rengi elbisenin üzerine mürdüm renk eşarp elbiseyi patlatacaktır ve diğer parçalarla da kombin tamamlanacaktır. Yukarıda bahsettiğimiz uyumlardan örnekle, vizon ve pudra uyumu ile şıklıkta kazanabilirsiniz.

 

Sonuç Olarak 

sizlere vizon rengi ile uyumlu renkler hakkında bilgiler vermiş olduk. Bu önerilerimizi dikkate alırsanız vizon rengi kombinleri oluşturabilir ve geceye hazırlanabilirsiniz. Tesettür abiye modellerinde tercih etmiş olursanız Şayet bu renk tonları  ile kombin yapabilirsiniz. sizlerde diğer tesettür abiye modellerimizi incelemek istiyorsanız web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.