Tesettür nişanlık modelleri yıllardan yıllara göre modeli deseni ve renkleri değişiklik göstermekle beraber nişan elbiseleri tesettür dünyasında abiyelerini belirledi. İşte sizlere tesettür nişanlık modelleri 2022 detayları makalemizde.

2022 modasının tesettür abiye modellerinde; tül, pul, payet, şifon, dantel, inci, saten, pelerinli ve işlemeli modelleri rövanşta olduğu ve genç kızlarımızın nişanlık, veya söz kesme için tercih etmiş olduğu modeller vitrinlerde yerini aldı. İster kabarık , balık ister prenses model seçimi yapın, içinize sinen bir model ve renk abiye tesettür nişanlık sizi hem şık hem de göz alıcı şıklığa kavuşturacaktır. Tabi rahat bir model seçmek size artı puan katar. Her yıl olduğu gibi bu yılda da nişan merasimleri olması genç kızlarımızın tatlı telaşları, nişanlık seçimleri heyecanları birbirine karışmakta. Bu mutlu gününüzde daha rahat olmak için sizlere vereceğimiz tavsiyeleri kulağınıza küpe edin ve rahatlayın işte sizlere, nişan elbiseleri tesettür 2022 modasının kombinleri ve renkleri.

Tesettür Nişanlık Modelleri 2022

Tesettür nişanlık denilince akla en özel en anlamlı günlerde tercih edilen kıyafet geliyor. Tesettürlü hanımların bu özel günlerinde tercih ettikleri tesettür abiye modelleri bulunmakla beraber birde bu modellerin yanı sıra renklerde önemlidir. Hem şık hem de güzel bir renk seçmek bu özel günde biraz zor olabilir. Özel tasarım veya dikim olarak da kullanabileceğiniz abiye modellerinin renkleri; bordo, küf yeşili, mor, gri, beyaz, siyah, kırmızı, indigo, mürdüm, gold, saks mavisi renklerdir. Bu renklerle en iyi ve en şık tesettür nişanlılık elbiseleri seçerek doğru kombinlerle güne hazırlanabilirler. Yılın modasına ayak uydurmak ve göz kamaştırmak isteyen genç kızların merak ettikleri en güzel tesettür nişan elbiseleri tesettür modellerini sizler için derledik. Yılın modasına ayak uydurmak ve göz kamaştırmak isteyen genç kızların merak ettikleri en güzel tesettür nişan elbiseleri tesettür modellerini sizler için derledik.

  • Lacivert 
  • Zümrüt Yeşili 
  • Haki Yeşili
  • Kırmızı
  • Mürdüm


Esila Abiye Lacivert:  Lacivert renk koyu tonlardan olan ve nişan törenlerinde tercih edilen renk tonlarındandır. Esila abiyemiz lacivert renkle kombin yapmak abiye modelimizi tamamlamak için renk uyumuna dikkat etmek gerekir.


 

Beyhan Abiye Zümrüt Tesettür nişanlık modelleri 2022 yılının sevilen detaylarından biride saten ve işleme detaylı zümrüt yeşili renk abiye modelidir. Göğüs kısmı işleme olup diğer tarafları sade kesim olan bu abiyemizde açık tenli hanımların tercih ettiği renkler arasındadır. 



Damla Abiye Kırmızı : Kırmızı renk tül kumaş üzerine ğögüs kısmı ileme detaylı hafif kabarık damla biye kırmızı renk tonlarında olup kına gecelerini süsleyen modeller arasındadır. Genellikle bu tonlar kına gecelerinde tercih ediliyor. Doğru kombin yapıldığında abiyemiz tamamlanmış olacaktır. 




Diamond Abiye Haki : Yakasında tüy detayı olan hafif kabarık yarı işlemeli göz alıcı bu haki renk tesettür abiye modelimiz diamond bir çok özel günde tercih edilmektedir. 




Elit Abiye Mürdüm :  Şifon kumaş abiyemiz sade model ve şık bir renk olmakla beraber tesettürlü hanımların söz veya nişan törenlerinde seçmiş olduğu abiye modelimizdir. 


  

 

Nişan Kıyafetleri Tesettür Kombinleri

Sadeliği ve şıklığı birlikte seven kızlarımızın tercih etmiş oldukları bu birbirinden güzel abiyeler nişanlık kıyafetlerini görmek güzel. Bu özel günün şıklığını ve rahatlığını yaşamak istiyorsanız sizlerle paylaştığımız kombinleri göz önünde bulundurun ve anı yakalayın. Hareketli parçaları tercih eden genç kızlarımızın imdadına mürdüm tül detaylı gösterişli ve canlı bir model tercih etmek daha doğru olacaktır. Göze hitap eden ve şıklığını kaybetmeyen renk çeşitlerinden biride gold olmakla beraber pul detaylı abiye modelleri her zaman klasik modeller arasında olmaktadır. Canlılığını yitirmeyen bu model tercihen kullanılabilir. Son olarak gecelerin rengi olan saks mavisi tutkunun ve asaletin rengi olmakla beraber bu özel nişan elbiseleri tesettür kombinleri ile törenleri canlandırmanın yollarından biridir saks mavisi. Kullanabilirsiniz.   


Sonuç Olarak

Sizlerle en güzel ve en şık nişan kıyafetleri tesettür kombinlerini paylaştık. Detaylı modellerle ve renklerle buluşturup aklınızdaki sorulara cevap vermeye çalıştırk. Umarım  nişan elbiseleri tesettür modelleri seçerken dikkat edersiniz ve biz aklınıza geliriz. Daha güzel ve hoş abiyelerimiz için nurtuba.com adresini ziyaret edebilirsiniz.