Tesettür dünyasının vazgeçilmezi giyim kuşam her yaşı içine almaktadır. Her yaş kesimine uygun tesettür abiye modelleri olmakla beraber 2022 tesettür abiye genç modelleri kızlarımızın takibinde olup, her renk ve desen abiyeler yerlerini almış durumda. 2022 tesettür abiye modelleri her yıl değiştiği gibi bu yılda renk cümbüşüne ve model farklılığına gitmekle beraber, en şık ve en güzel genç tesettür abiye modelleri ile modanın gözdesi haline gelmiştir. Abiye modellerinde dikkat edilen renk uyumu ve sade model kullanımı önemlidir. Çok hareketli bir abiyeyi şal ve aksesuarlarla sade ve görkemli hale getirebilirsiniz. Birbirinden güzel ve özel tesettür abiye genç modellerimizi inceleyebiliriz .Gelin hep birlikte genç tesettür abiye modellerini beraber bakalım.


Genç tesettür Abiye Renkleri

Genç tesettür giyim kategorisi içerisinde bir de abiye modelleri vardır. Her beden her yaşa uygun olan bu abiye modellerinde bir de en çok tercih edilen ve sevilen renklerin tonları mevcuttur. Kendinize uygun modelleri ve renkleri seçtikten sonra birde diğer aksesuarlarla kombinleri tamamlamak kalıyor. Gel gelelim en çok sevilen ve tercih edilen tesettür abiye renklerine. Bordo, Mürdüm, ekru, karamel, bej, gülurusu renkler kullanılmaktadır. Sade renk şallarla da kullanıla bilir. Size uygun tüm abiye modellerimizi incelemek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 

  • Bordo
  • Mürdüm
  • Ekru
  • Karamel
  • Bej
  • Gülkurusu

 

En Şık Tesettür Abiye Modelleri Genç

Son moda abiye modellerinde aranan şık ve sadelik kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Önemli olan renk ahengini yakalayabilmek. Düğünlerin, kınaların, nişanların vazgeçilmezleri abiye kapalı bayanların en çok tercih ettiği giyim kategorisinde olmaktadır. O zaman genç tesettür abiye modellerini ve renklerini sizlerle paylaşalım.


Berrak Abiye Bordo : Simli sade modelimiz berrak abiye tesettürlü genç kızlarımızın tercih ettiği ve en güzel günlerde şıklık kazandırdığı modellerimizdendir. Sizlerde Gri veya bordo tonları ile kombin yapabilir ve aksesuarlarınızla kombini bitirebilirsiniz. 




Berrak Abiye Mürdüm: Mürdüm renk sim detaylı abiye modelleri hem modanın hem de kapalı bayanların tercih ettiği renk uyumunu yakalayan modeller arasındadır.



Elit Abiye Ekru: Yakası işleme detaylı ince işçilik olan bu sade uzun tasarım abiyemizde özel gün kurtarıcısı olmakla beraber en özel gününüzde sizi taçlandıran abiye modellerimizdendir. 

Beyaz tonları ile kombinleyebilirsiniz.




Elizan Abiye Karamel: Tesettürlü genç kızlarımızın vazgeçemedi renlerden biriside karamel tonlarıdır. Bu saten ve sade abiyemiz elizan modeli sizlere çok yakışacak ve canlı gösterecektir. Koyu tonlarda makyaj ile tamamlanabilir. 

  


Mahra Abiye Bej: Omuz ve Kol detayında güzel işleme olan kolları tülden olan bu abiyemizde çok tatlı ve zarif görünüyor. İsterseniz gold tonlarında tasarım ile kombinleyebilirsiniz. Mezuniyetinizde de tercih edebilirsiniz. 




Tesettür Abiye Genç 2022 Fiyatları

Evet sizlerle tesettür abiye genç modellerinden, nasıl şık ve sade olunur paylaştık. Tesettür abiye genç modelleri fiyatları nasıldır bilgilendirelim. 2022 tesettür abiye genç modelleri farklı tonlar ve modelleriyle alıcılarıyla buluştu. Covid-19 nedeniyle, düğünler, kınalar, nişanlar, mezuniyet gibi önemli günler askıya alınsa da olduğu kadar gerçekleştirilen bu özel günlerde dantel, tül, payet, pul gibi detaylı abiyeler hep ön planda.  Bu güzel ve göz alıcı abiyelerin fiyatları; abiyenin modeli, uzunluğu, detayı, işlemesi ve renginden bile değişiklik göstermekle beraber en çok tercih edilen pul payetli balık model ve dantel olmuştur.

 

Sonuç Olarak

Tesettür abiye genç modellerini sizlerle paylaşmış olduk. Bu bilgilerden sonuçla şöyle diyebiliriz; öncelikle sadelik ve şıklık yakalamak istiyorsanız bu püf noktalara dikkat etmeniz gerekmektedir. Birçok genç tesettür abiye modelleri olmakla beraber aklınızın karışmaması için nurtuba.com adresini ziyaret edebilirsiniz.