Bir çok insan mezuniyet törenini dört gözle bekleyip bu süreçte hazırlıklarını yapıyor.  Üniversite mezuniyet, lise ve ortaokul 8. Sınıf mezuniyetlerinde ne giysem geceye nasıl hazırlansam diye heyecan başlıyor. Mezuniyet balosu veya kep töreni gençlere hitaben şık abiye tarzında 2021-2022 tesettür abiye modelleri bir bir yerini aldı. Peki siz nasıl bir tasarımla geceye damga vurmak isterdiniz. Sizler için hazırlamış olduğumuz tesettür mezuniyet elbiseleri 2022 kombinleri gelin inceleyelim.


En Çok Tercih Edilen Tesettür Mezuniyet Balosu Elbise Renkleri

Tesettür mezuniyet elbisesi en çok tercih edilen modellerde dantel, saten, şifon ve tül gibi detaylı elbiseler sevilmektedir. Bu modelde en çok tercih edilen renkler ise ekru, bej, krem, lila gibi tonlar seçilmektedir. Mezuniyet elbiseleri seçerken ten renginize uyan renkleri ve modeli tercih etmelisiniz. Hem daha şık duracaktır. Mezuniyet kıyafetleri kategorisinde uzun elbise veya tesettür abiye  tercih edilmesi daha doğru olacaktır. Kombin yapması ve uyumlu renkleri kullanmak daha kolaydır. Böylelikle tesettür mezuniyet giyiminde en şık olma olasılığı yüksek olacaktır. 


Tesettür Mezuniyet Elbiseleri Abiye

Mezuniyet balosunda veya törenin hem şık hem de uçuş uçuş taraşımlar tercih etmek ve bu özel gününün anlamını yerine getirmek son derece önemlidir. En çok tercih edilen modellerimizi tesettür abiye giyimde sevilen renkleri ve tercih edilen modelimizi inceleyelim.

 

Candy Abiye Ekru: Yaz aylarında tercih edilen bir renk ve omuzda tül detaylı çok şık bir tasarım. Genç  kapalı hanımların tercihinden yana olabilir. Açık renk olmasından dolayı hem ferahlık hem de sadelikten yana bir kombin olacaktır. 



 

Dilruba Abiye Bej:   Bir diğer model ve renk sağ omuz işlemeli düz kesim dilruba bej renk abiyemiz hem şık hem de zarif bir model olup tercih listesine eklenecek modeller arasındadır. Pudra renk bir şal ile mükemmel kombin oluşturulabilir.  Sizin de tercihiniz bejden yana ise bu tarz bir tesettür mezuniyet elbisesi oluşturabilirsiniz.  



 

 Efsun Abiye Krem : Bir diğer renk ise krem ve saten kumaş yaka ince işleme detaylı sade bir tesettür abiye olmakta beraber tesettür mezuniyet töreninde de tercih edilebilen modeldir. Üzerine bej renk tasarım başı yapabilirsiniz veya açık renk gold tonları da kullanabilirsiniz. 



 Elizan Abiye Lila : Lila tonları her zaman her yerde tercih edildiği gibi bu özel günde de tercih edilen renk ve saten modelidir. Saten kumaş artık modanın ana kumaşı oldu diyebiliriz hem günlük hem de özel gün kurtarıcısı olan bu kumaş modeli tesettür abiye modellerinde de yeriniş aldı. bu gördüğümüz lila saten kumaş abiyemizin üzerine gri tonlarda kombin yapmak daha doğru olacaktır.    




Tesettür Mezuniyet (Balosu ) Elbiseleri (2022)

Mezuniyet denilince akla; ortaokul mezuniyet elbiseleri tesettür, lise ve üniversite yıl sonu için hazırlık yapan gençler geliyor. Tesettür mezuniyet balosu kıyafetleri  çeşit çeşit modellerle karşınıza çıkıyor. Peki  tesettür mezuniyet elbisesi 2022 modellerinden en popüler olanlar hangileri dersek; dantel, güpür, şifon, saten modeller tercih edilmektedir.  Bu modeller Balo kıyafetlerinin vazgeçilmezleridir.

Son olarak, mezuniyet elbiseleri özellikle tesettür giyim için büyük önem taşıyor, çünkü o özel günde kendinizi daha iyi hissettirecek en iyi abiye ve elbiseler yazımızda bulabilirsiniz.