Giyim dünyasında tasarımcı markaların çoğalmasıyla giyim ürün yelpazeleri de çoğalmış oluyor. Tesettürlü hanımların imdadına yetişmek bu konuda birçok markanın olması büyük bir avantaj. Tesettür giyim markası olarak müşterinin ihtiyacı doğrultusunda ürün çıkarmak son derece önemlidir. Sadece bilindik bir marka olmak için ürün tasarlamamak gerekir. Kalite, güvenilir alışveriş ve uygun fiyatlarla tasarımcı olmak büyük iştir. Tesettür abiye markalarını sizlerle paylaşarak aklınızda bir yer edinmek için bu makalemizi oluşturduk. Gelin birlikte tesettür giyim abiye markalarını inceleyelim. Tesettür giyim markaları, muhafazakar hanımların tercih ettiği kapalı giyimden oluşmaktadır. Tesettür dünyasında birçok giyim markası vardır. Bu markalar gittikçe artış göstermektedir. Günümüz modasına baktığımızda çok fazla çeşit kadın tesettür giyim kategorileri bulunmakta. Geçmiş zamanlara şöyle bir göz atarsak ne kadar zor olduğunu, kapalı hanımların tesettür elbise tesettür abiye bulmakta zorluk çektiklerini görürsünüz. İşte şuan tesettür marka ve elbise bolluğu yaşıyoruz. Dünyaca ünlü tesettür markalarını bilmeyen yoktur. Zor zamanlarınızın kurtarıcıları olan en iyi tesettür markalarını sizlerle buluşturalım.

 

Ünlü Tesettür Giyim Markaları  

Tesettür adına giyim markalarının yeni sezon tasarımlarını yakından takip etmek modaya uymak demektir. Peki en iyi tasarımlar hangi giyim markalarında dersek ne dersiniz? Bu soruya cevap verdiğinizi duyar gibiyim. O zaman sizlere en iyi tesettür giyim markalarını sunalım.

  • Esma Karadağ
  • Pınar Şems
  • Gamze (Özkul) Polat
  • Moda parla
  • Ahu nisa
  • Amine Hüma
  • Özel tasarım tesettür giyim markalarının isimlerini sıraladık . Tesettür elbise markalarının farklı farklı kreasyonları olduğu gibi kombinleride farklıdır. Gelin birlikte inceleyelim.

 

   1) Esma Karadağ

       Özellikle tesettür abiye modelleriyle kendinden söz ettiren bu tesettür markası, aynı zamanda elbise, tunik, takım, etek gibi kategorilerde ürünü bulunmaktadır. Birçok genç kesimin tercih ettiği bu marka adından daha çok söz ettireceğe benziyor. Tesettür abiye modellerinde de bir çok tasarımı bulunmaktadır.

 Efsun Abiye Bordo


 


    2) Pınar Şems

       Modaya 2012 yılında tesettür giyim dünyasına atılan ve paha biçilemez kreasyonlarıyla tesettür bayan giyimin baş tacı olmuştur. Kurucusu olan pınar şems hanım, tasarımlarını devam ettirmekte ve sık sık değişen modaya ayak uydurarak hanımların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Yurt içinde tanınmasının yanı sıra yurtdışıda da bir çok tesettürlü kadınlarında ilgi odağı olmayı başarmıştır. Böylece pınar şems dünyaca ünlü marka haline gelmiş ve herkes tarafından tanınmıştır. 

Yeni Beste Abiye İndigo




     3) Gamze Polat

       Giyim dünyasına 2012 yılında adım atan ve bu zamana gelene kadar çalışan çabalayan ve tesettürlü kadınlar için tasarladığı şık, rahat , kaliteli ürünler ortaya koyan bir markadır.  Özel tasarım       tesettür giyimleriyle dikkat çeken gamze polat  özel parçalar tercih eden müşteri gurubunun favorisidir. Bunun  için size Gamze polat abiyeleri modellerini göstermek istedik.  

Feriha Abiye Antrasit


 

    4) Modaparla

       Tesettür abiye konusunda diğer iddalı olan ünlü tesettür giyim markamız ise modaparla ' dır. Hem kalitesi hem de şıklığıyla hem orta ve genç yaşa hizmet eden markadır. Bu marka kendini yeni  duyurmasına rağmen birçok kullanıcı tarafından beğenilmiş ve olumlu geri bildirimler toplanılmıştır. Sizde özellikle özel günlerinizde giyebileceğiniz mükemmel bir seçimdir.  

Neva Abiye Mürdüm


 

    5) Ahunisa 

        Ünlü giyim markaları içerisinde yerini alan ve giyim dalında yükselen bir markadır. Tesettürlü hanımlarım imdadına yetişen ve seçkin tasarımlarıyla müşterileriyle buluşan bir platformdur. En     çok tercih edilmesinin yanında nurtuba’ nın tesettür giyim içerisinde tercih ettiği seçkin markalardandır.

Parıltı Abiye Siyah



 

    6) Amine Hüma

       Giyim sektöründe hızlı ilerleyen bir diğer markalardan olan Amine Hüma, her mevsime uygun parçalar tasarlayan popüler markadır. Tesettürlü giyim markalarının listelerinde yerini alan ve   kapalı bayanlarla buluşan seçici markalardandır. 

Orkide Abiye Mor




Sonuç Olarak

Bu makalemizde sizlere ünlü tesettür giyim markaları ile ilgili bilgiler vermiş olduk. Siz değerli müşterilerimizin isteklerini ve kaliteli giyim için tercihen nurtuba.com ‘a göz atmanızı tavsiye ederim.