Düğün sezonlarının en çok yoğun olduğu yaz ve son bahar zamanlarında ne giyeceğini ve nasıl düğün kombini yapacağını bilmeyen tesettürlü hanımlarımız için bir çok hem sade tesettür hem de şık tesettür düğün kombinleri oluşturduk. Böylece ne giysem derdi yaşamayacaksınız ve birbirinden güzel  2022 yaz ve kış tesettür düğün kombinlerin arasında kaybolacaksınız. İşte tesettür düğün kombini detayları aşağıda.

Düğüne Giderken Nasıl Giyinmeli?

Öncelikle düğüne giderken nasıl giyinmeli? Sorusunu şöyle cevaplamak gerekir. Yaz mevsimi ise açık renkli tonlar mesela; krem, mavi, gri, yeşil renkte yakmayan kumaş, pamuklu, keten etek gömlek, veya pantolon ceket gibi takımlar tercih edilebilir. Böylece şık tesettür kombinler oluşturabilirsiniz. Kışlık düğün kombinleri için tercih edilmesi gereken; bordo, lacivert, siyah, mor, mürdüm renkte kadife, şifon, dantel veya saten gibi modellerde düz kesim elbise veya abiye modelleri tercih edebilirsiniz. 

Mahya Abiye Mürdüm


Bu modelimizde düğün kıyafetleri arasında yerini almış bulunmakla beraber düz kesim simli ve yaka detaylı abiyemiz bordo rengine uyumlu tonlarla kombin yapabilirsiniz.


Sena Abiye Siyah


Bir diğer düğün kıyafetimiz de gümüş bel detaylı şık ve sade olan davet kombinleri için en ideal olan modelimizdir. Gümüş renk çanta ve ayakkabı ile tamamlanabilir. Ayrıca siyah renk şal veya eşarp ile kombin yapabilirsiniz. 


En Şık Düğün Kombinleri

En şık düğün kombinleri seçimi yarken dikkat etmeniz gereken birkaç detay bulunuyor. Beden ölçüleriniz boyunuz ve kilonuzu dikkate alarak model seçimi yapıp kombine başlayabilirsiniz. Birde tarzınız nasılsa buna uygun renk ve aksesuarlarla tamamlayabilirsiniz. Bu güzel bayan tesettür düğün kombini modellerini inceleyelim.

Ahenk Takım Gri


Fırfır detaylı gri renk takım elbisemiz düğünde spor giyim için uygun modeldir. İster farklı renk şal veya eşarp tercih edebilir veya gri renk kullanabilirsiniz.


Masal Abiye Bordo


Drape detaylı şifon kumaş abiyemizde genç hanımların düğün kombinleri arasında yer almaktadır. Bordo ile uyumlu renklerle kombine edilebilir. Mesela siyah, krem, gold gibi tonlarla tamamlayabilirsiniz. 


Tanıdık Düğünde Ne Giyilir?

Tanıdık düğün deyince aklımıza çok yakın olmayan tanıdığınız birinin düğününü geliyor. Peki bu tanıdık düğünde ne giyilir sorusunu tartışalım. Bu noktada çok abartıya kaçmamanız gerekir. Mesela bir pantolon üzerine gömlek veya ceket giyebilirsiniz. Sade model elbise tercih ederseniz eğer ayakkabı olarak elbisenize uygun babet veya ayakkabı kullanabilirsiniz.

 
Yaz düğününde Ne Giyilir Bayan?

Düğün denilince akla gelen sorulardan ilki de ne giysem oluyor. Bu konuda sizlerin sorularını çözmek için buradayız. Öncelikle düğün davetlerinizde ne giysem diye düşünüp karaları bağlamayın. İşte sizlere ufak tefek tüyolar. Yaz mevsiminin düğüm davetlerinde giyilmesi gereken elbise türlerinden birisi de çiçek desenli elbiselerdir. Bunun yanı sıra sade ve düz kesim uzun elbiseler yerini almaktadır. En çok tercih edilen uzun modellerde abiye veya elbiseler olmakla beraber canlı renkler kullanılmaktadır. Şık ve rahat bir model için de işleme detaylı tasarımlarda kullanılabilir ve buna uygun renklerle kombin yapılabilir. 


Tanem Abiye İndigo


İndigo renk bel kemer detaylı bu tesettür abiye modelimiz gri veya gümüş renk ile kombin yapılabilir. Ayrıca buna ek olarak takı, çanta ve aksesuarlar ile bir bütün oluşturabilirsiniz. Çok koyu tonlar kullanmayınız. Elbisenin rengi koyu olduğu için. 


Görümce Düğünde Ne Giymeli?

Düğünde görümce ne giymeli sorusunu şu şekilde cevaplayabiliriz. Öncelikle düğünde gelinden sonra dikkatleri üzerine çeken görümce hanımlar bu konuda biraz stresli olabiliyorlar. Daha düğün gününe varmadan aylar öncesinden araştırma yaparlar. Burada önemli olan gelin hanımdan daha abartılı veya diğer gelen konuklardan da basit giyinmemelisiniz. Bu özelliklere dikkat ederseniz daha verimli ilerlersiniz. Bir diğer önemli nokta ise abiye seçiminde renk önemlidir. Çok cafcaflı renk tercih ederseniz abiye sırıtmış olur. Görümce tesettür elbisesi seçimi yaparken bu bilgilere dikkat ediniz. 2022 tesettür elbise veya abiyelerde görümcelere uygun olarak tasarlanan abiye modellerinde en trend renkler; gri, pudra, gümüş, lacivert tonları tercih edilmektedir. Bu renklere ek olarak şifon ve payetli kumaşlar eşlik etmektedir. İşleme detaylı abiyeler ise en gözde modeller arasındadır.

 
Düğünde Gelin dışında Beyaz Giyilir Mi?

Düğünde gelin dışında beyaz giymek bence geline yapılan en büyük haksızlık diye düşünüyorum. Çünkü beyaz bu özel günde sadece geline yakışır ve olması gerekende budur. Eğer başka birileri de bu özel günde beyaz abiye veya elbise giyerse düğünde gelinin beyaz giymesinin bir anlamı kalmaz. Bunun için dikkatli olunuz. Hatta beyaz rengin yanı sıra beyaz yakın yani krem, bej gibi tonlar bile tercih etmeyiniz. Tesettür abiye modellerinde düğüne yakışan birçok renk mevcut olup bu renkler arasında tercihiniz olabilir. 


Otelde Düğüne Giderken Ne Giyilir?

Otel de düğüne giderken giyilmesi gereken elbiseler uzun model olmasına dikkat edin. Birde eğer düğün tarihi bir yerde ise siyah renkte tercih yapabilirsiniz. Onun haricinde dantel kumaş ve koyu tonlar ile tasarlanan elbiseler kullanabilirsiniz.

 

Gelinin Ablası Düğünde Ne Giymeli?

Gelinin ablası olarak düğünde gelinden sonra zarif bir görüntü için hem sade hem de şık bir tercih yapmalısınız. Bu nedenle uzun elbiseler tercih edebilirsiniz. Bir tık daha şık görünmek için hafif seyrekli simli kıyafetler tercih edebilirsiniz. Mesela lila, mürdüm, karamel gibi tonları kombinleyebilirsiniz. 


Ecmel Abiye Morcivert


Morcivert renk abiyemiz hem sade olup hem de şık bir duruşu vardır. Bu resimde de olduğu gibi kombinleyebilirsiniz. Birde belindeki detaya uygun gri tonlarla tamamlanabilir. 


Sonuç Olarak

Sizlere bu makalemizde tesettür düğün kombini ile ilgili bilgiler vermiş olduk u detaylara dikkat ettiğiniz sürece tesettür düğün kombini hem şık hem de kolayca yapmış olacaksınız. Birbirinden güzel tesettür abiyelerimiz için bizi takip etmeyi unutmayın ve web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.