Modanın en çok tercih edilen rengi olan taba rengi dört mevsimde kullanılan renkler arasındadır. Hem iş kombini, özel gün ve günlük spor giyim kombinlerinden de tercih edilen renkdir. Peki Taba rengi hangi renklerle uyumlu ve kombinleri nelerdir? Bir bakalım.Taba rengi kombinlerini çok sık görmekteyiz. Herkesin sevdiği ve tercih ettiği renklerin arasında olmasından dolayı birçok giyim markasının trend renklerindendir. Kış aylarının vazgeçilmezi olan ve kiremit rengi ile benzerliğinin yanında giyim ayakkabı takıda da bir numara renkdir diyebiliriz. Birde dikkat edilecek hususlardan bazıları da teninizin rengini dikkate alarak renkleri ona göre uyarlayınız .Taba rengi  eski sezonda kullanıldığı gibi yeni sezonda da yerini mutlaka alır. Peki sizlerle taba rengi ile uyumlu renkler neler kombinlerimizi inceleyelim.


Taba Rengi Tesettür Abiye Modelleri

Öncelikle abiye denilince aklınıza neler geliyor? sorusunu sormak istiyorum. Tesettür abiye denilince özel günleri taçlandıran şık görünüme sahip olan özel kumaşla tasarlanan kıyafetler geliyor. Nişan, kına , düğün, tören gibi özel günlerin vazgeçilmezidir tesettür abiyeler. sizlerde bu özel günlerinizde taba rengi abiye tercih ederseniz. taba ile uyumlu renkleri belirleyip o renklerden biri ile kombin yapabilirsiniz. Taba rengi ile uyumlu renkler; siyah, lacivert, bej, krem tonlarıdır. Bu tonlarda kombin yapmak daha doğru olacaktır. Tasarım tesettür abiye modellerinde bazen tesettür abiye modelinin rengi ile aynı baş tasarımı yapılabiliyor. Sizde bu özel günlerinizi birbirinden güzel abiyelerimiz ile taçlandırabilirsiniz.

Zümra Takım Taba

 



Taba Rengi İle Uyumlu Renkler 

Öncelikle taba rengi hangi renkle uyumlu olur ve nasıl kombinlerim diye düşünüyorsanız endişelenmeyin. Bu konuda sizlere yardımcı olacağız. Taba rengi kış aylarında en çok tercih edilen ve içinizi ısıtan bir renktir. Taba renginin tonları açık koyu kiremit rengine çalan tonları vardır. Bu tonları istediğiniz model de ve renklerle kombin yapabilirsiniz. Ren uyumuna dikkat ederseniz doğru parçalarla bir bütün oluşturabilirsiniz. Taba rengi ile uyumlu renkler şöyledir; siyah, gri, beyaz, ekru, kahve, yeşil gibi renkler ile uyumlu günlük veya özel gün kombini yapabilirsiniz. Gelin birlikte taba ile uyumlu kombinlerimizi detaylıca inceleyelim.


 Taba Rengi İle Uyumlu Siyah Renk : Taba rengi kombinler kışa aylarında koyu renk ile kombin yapılırken yaz aylarında ise taba rengi kombinler genellikle açık renklerle detaylandırılır. Bu düz kesim detaylı taba kombinimiz kış aylarında kullanıma uygundur. Siyah renk ile rahat ve zarif bir kombin oluşturulmuştur.

Mina Elbise Taba



  

Taba Rengi İle Uyumlu Beyaz Renk:  Taba rengi kombinler yaparken tercih edilecek bir diğer renk ise beyazdır. Beyaz renk tunik ve üstüne taba renk ceket ve pantolon gibi parçalarla kombin yapılabilir. Bu kombin içine beyaz renk ile krem tonlarını da uygulayabilirsiniz. 

 

Taba Rengi ile Uyumlu Gri Renk: Taba rengi tunik takım ile uyumu yakalayan renk gri rengidir. Hem soft hem de şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. Tam tersi gri tunik, altına taba pantolon ve taba şal da uyumlu olabilir. 

 

Taba İle Uyumlu Kendi Tonu Taba Renk: Taba renk elbisenizi veya takımınızı açık taba rengi şal ile kombinleyebilirsiniz. veya siyah renk topuklu ayakkabı, siyah şal ve siyah çanta ile kombin tamamdır. 

 

Taba Rengi Kombinler

Taba rengi ile uyumlu renk kombinlerini yukarıda bahsetmiştik. Taba ile hoş kombinler oluşturmanız için gereken detayları gördük. Ve bu detaylar ile sizlerde hem günlük hem de gece kombinleri ile doğru seçim yapmış olacaksınız. Ünlü tasarımcıların tesettürlü hanımlar için hazırladığı kreasyonlarda çeşit çeşit parçalarda taba rengini görmek mümkün. 2022 modasında da ister ev dekorasyonu olsun giyim olsun bir çok alanda ön plandadır.  

 

Sonuç Olarak

taba rengi kombin yaparken, nerden başlayacağım diye düşünmeyin yukarıda sizlere taba rengi hangi renklerle uyumludur ve taba rengi kombinlerini sizler için ayarladık. Bu tavsiyelere ve bilgilere güvenerek doğru, şık ve rahat kombinler yapabilirsiniz.