En özel günlerden  biri söz, nişan, kına gibi ve  evlilik yolunda ilerleyen genç kadınların bu özel günler için bakmış oldukları özel tasarımlı tesettür abiye ve kıyafetlere odaklanırlar. Bu özel ve önemli günlerde sıradan ve basit kıyafetler olmayacağı için en özel ve şık tesettür söz abiye elbisesi seçiliyor. 

Gelin adayları için söz, nişan, düğün gibi özel davetlerde tercih edilecek sade veya gösterişli  tasarım bulunmaktadır. Tasarımları araştıran gelinler için birçok tesettürlü söz kıyafetleri ve abiye çeşitleri ile karşılaşıyorlar. En güzel söz kıyafetlerini seçmek için çabalıyorlar. Gelin adaylarının avantajlarından bir tanesi de çok fazla tasarımcı ve tesettür abiye  modelleri ve tesettür nişanlık tasarımı yapan internet siteleri var. Bu sitelerden istedikleri ve beğendikleri hem evde yapılan söze uygun kapalı kıyafet hem de salona uygun tesettür nişanlık giyimini ayarlayabiliyorlar.

Eskiden moda denilince belli başlı tasarımlar ve kombinler bulunuyordu. Şimdi ise her geçen yılda farklı farklı tasarımlar türbanlı bayanlara özel giyimler abiye giyimleri yerini alıyor. Artık kombin yaparken modası geçer mi düşünmüyoruz çünkü, öyle bir tasarımlar yapılıyor ki yıllar geçse de modasını kaybetmeyen tasarımlar haline geliyor. Sadece abiye belirlemek yetmiyor ayarladığınız mekana da uygun renk tonlarınıda düşünerek en güzel tesettürlü söz kıyafeti belirlemeniz gerekmektedir.


Söz Elbisesi ( Tesettür ) 2022

Değişen modanın hızına yetişmek zordur. Hem şık hem de en güzel  gelin olmak için abiye seçimi ve mekan uyumu göz önünde bulundurarak hareket etmek gerekir. Aksi takdirde renk uyuşmazlığı oluşabilir. Örneğin evde sade bir söz yapılacaksa ortama göre şık ve soft renkler kullanabilirsiniz. Eğer Salon tercihen nişan için olacaksa nişan kıyafetinizi biraz daha gösterişli tesettür abiye olarak seçebilirsiniz. 2022 yılının en güzel ve sevilen renk tonları; gri, lila, Bakır, bordo renkleridir.  Gelin beraber 2022 söz elbisesi tesettür modellerine ve abiyelerini  inceleyelim renk uyumlarına bakalım.

Romantik Abiye Ekru : Evde yapılan söz veya nişan için yapılan en sade ve kibar bir modeldir. Kapalı bayanlar evde söz için tercih edebilir. Beyaz renk saflığın simgesi olsuğundan dolayı tesettür abiye modellerinde de göz alıcılığı yakalıyor. 




Versica Abiye- Haki :  Tesettürlü hanımların vazgeçemediği bir diğer renk ve işlemeli abiye modellerinden haki yeşili tonlarıdır. Uzun kuyruk detayı ve işlemesiyle göz alan bu güzel abiyemiz ile en güzel günlerinizi taçlandırabilirsiniz.

 



Romantik Abiye Gri : Gri renk tonları bir çok modelde tercih edilmektedir. Kollarında tül detayı da ayrı bir hava katmıştır. Güzel bir makyaj ve çanta ile kombinlenebilir. 

 


Versica Abiye- Lacivert : Koyu tonlardan olan lacivert renk abiye hemen hemen her modelde mevcuttur. Saten, tül, dantel, şifon vb.  kumaş türlerinde görebilirsiniz. 




Söz (Nişanlık ) Elbisesi  Tesettür 

Tesettür söz elbisesi ve tesettür abiye arayan genç kızların imdadına yetiştik. Kararsız kalınan noktalarda sizlere yardımcı ve yol gösterici olduğumuzu ve sizler için tesettür nişanlık , söz abiyeleri arasından en güzellerini derledik.  Tesettür nişan elbisesi  markalarından pınar şems  kreasyonunu tavsiye ederim. Bu noktalara dikkat ettiğiniz sürece kolayca istediğiniz tarz ve modelde söz elbisesi ve ya tesettür elbise modellerini oluşturabilirsiniz.


Özel Gün (Nişan) İçin Tesettür Abiye

Tesettür söz veya nişan abiye elbiseler özel günlerimizde tercih ettiğimiz ve daha gösterişli süslü olan kıyafet türleri içine girmektedir. Her beden giyebileceğiniz abiyeler mevcut olup, nişan abiye modelleri tesettür dünyasında yerini almaktadır. Bu özel gün için kıyafet seçimi yapmak biraz uzun sürebilir. Mekanla uyumlu tonlarda abiye elbise tercih etmek ve tercih ettiği modele, renge uygun kombin yapmak önemlidir. Burada gelinlerimize çok iş düşüyor. Tesettür giyim kategorilerinde çeşitliliğin fazla olması ekstra bir avantaj olarak görünüyor. Tesettür abiye modelleri sitemizde mevcut olup, inceleme yapabilirsiniz. 

Sonuç olarak, tesettürlü söz kıyafetleri veya elbisesi için birçok modellerimiz bulunmaktadır, sizlere en iyi seçenekleri sunarak seçiminiz kolaylaştırmayı planlıyoruz. Daha fazla tesettür nişan elbisesi ve tesettür abiye için tıklayınız.