Tesettür dünyasında muhafazakar hanımların özel davetlerde tercih etmiş olduğu tesettür abiye modelleri bu özel günlerde kullanılır. Birbirinden farklı kumaş, renk, model, işleme ve kesimleriyle geniş alana sahip olmaktadır. Özel tasarlanmış bu güzel abiyeler dar olmayan sizi rahatsız edecek şekilde tasarlanmaz aksine bu şık davetlerde hem rahat hem de şık bir görünüm elde etmeniz için rahat kalıplarda tasarlanır. Peki bu özel davetlerde en çok sevilen renkler arasında olan siyah abiye kombinlerine bakmaya ne dersiniz? Gelin birlikte siyah tesettür abiye kombinlerini inceleyelim.

 

Elit Abiye Siyah

Şifon Kumaş kuyruğu hafif uzun model olup işleme detayıyla şıklık veren bu modelimizi gene siyah renk tonları ile kombin yapabilirsiniz. Açık tonlarda siyah şal veya hayal tül kullanabilirsiniz. Ve hafif tonlarda makyaj ve aksesuarlarla geceye güzel siyah kombinlerle katılabilirsiniz.

 

Zarif Abiye Siyah

Siyah simli ve sade bir model olan bu abiyemizi siyah ile uyumlu kırık beyaz tonları ile kombinleyebilirsiniz. Daha sade modeller abartılı olmayan mekanlarda tercih edilebilir.


Ahu Abiye Siyah

Bu şık tasarımlı omzu tül detaylı pırıltılı siyah tesettür abiye modelini kına gecelerinde veya daha şık davetlerde tercih edebilirsiniz. Gri veya koyu gümüş tonları ile tamamlayabilirsiniz. Şal veya baş tasarımı, çanta, topuklu ayakkabı ile siyah abiye kombinlerini tamamlanabilir.

 

Elizan Abiye Siyah

Saten kumaş üst kısmı işlemeli olan bu siyah abiye şık modelimiz arasındadır. Mezuniyet balonuzda veya bekarlığa veda partisinde kombinleyebilirsiniz.

 

Işıltı Abiye Siyah

Adı üzerinde olduğu gibi ışıltı saçan ağır modelimiz olan bu siyah üzerine gri işlemesi olan abiyemiz çok şık durmaktadır. Kendi eğlence gecenizde veya söz nişanda tercih edilebilir.

 

Safir Abiye Siyah

Sade ve şık modelimiz siyah abiye kombinlerinde yerini alan ve davetlerde tercih edilen bir diğer modelimizdir. Evlilik yıldönümünde, kınada, düğünde tercih edilebilir.

 

Şura Abiye Siyah

Kol, yaka ve bel detayı boncuk işlemeli olan kuyruğu uzun kesim bu şura modelimiz hem sade hem de şık bir modeldir. Açık tonlarda gold rengi ile tamamlanabilir veya siyah ile kombin yapabilirsiniz. Bu tesettür siyah renk abiyemizi istediğiniz tüm özel davetlerde tercih edebilirsiniz.

 

Sonuç Olarak

Sizlere  tesettür siyah abiye kombinleri modelleri ve kombinlerini bu makalemizle bilgilendirmiş olduk. Özel davetlerinizde ve günlerinizde şık olmak ve doğru kombinle günü tamamlamak istiyorsanız siyah veya diğer abiye modellerimizi incelemek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.