Lila renginin yumuşak ve soft bir yapısı olduğundan göze hoş gelen bir yanı vardır. Lila rengi birçok ürünle kombin yapılıyor. Tesettür giyim renkleri de dahil ister elbisenizde ister çantanız da ister şal veya eşarplarınızda tercih edebilirsiniz. Lila ile uyumlu renkler belirlerken lilanın tonuna yakışan ve gözünüzü yormayan renkler ile tamamlayın. Örneğin, siyah, pudra, mor, mürdüm, pembe, gri, ve fuşya renkleri ile birbirine yakın tonlarla birleştirebilirsiniz. Aşağıda sizler için lila rengi hangi renkle uyumludur? Ve tesettür abiye modeline uyan renkleri içeren kombinleri derledik inceleyelim. Her yıl olduğu gibi bu yılda modanın rengi, tasarımcılarının ve alıcıların beğenisiyle lila rengi ortalığı kasıp kavurmakta. Her yaş kesimine uygun olan lila rengi, hangi renklerle uyumludur sorusunu akıllara getirmekte. Gelin birlikte lila ile uyumlu abiye elbise modellerini ve  renklerini inceleyelim.

Lila rengini bir çok kişi kendine yakıştırmalar ve kullanmaktadır. Yaz kış dolabından eksik etmeyen kadınların her aksesuarda kullandığı bu renk bir çok renkle uyum sağlamaktadır. Mesela lila rengi kombinleri yaparken bu sıralamis olduğum renkleri kullanarak güzel ve uyumlu kombinler yapabilirsiniz. Ve lila rengi ile uyumlu renkler şöyledir:

  • Lila ve Siyah
  • Lila ve Pembe
  • Lila ve Mor
  • Lila ve Gri
  • Lila ve Açık Lila
  • Lila ve Gold
  • Lila ve Mavi


     Bu sıralamiş olduğum renklerle lila uyumunu yakalayabilir, hem şık hem de sade bir görünüm oluşturabilirsiniz.

Lila Rengi Hangi Renklerle Uyumludur


Lila Rengi İle Uyumlu Siyah Renk:  lila rengini tamamlayan ve göz alıcı şıklığı sağlayan renkler arasında olup lila rengi kombinlerine yakışan renktir. Lila rengi tesettür abiye elbisenizin üzerine siyah renk baş tasarım yani hayal tülünüzün rengi veya kumaşınızın rengini ayarlayabilir  ve siyah çanta ile hoş bir abiye giyim kombini oluşturabilirsiniz.

Buket Şifon abiye Lila




Lila Rengi İle Uyumlu Pembe Renk:  lila renginin tonlarından olan ve koyu  lila rengi kombinleri ile uyum sağlayan birbirini tamamlayan renklerdir. Lila kıyafetinizin üzerine soft pembe renk kullanarak şeftali tonları makyaj ve sade model takılarla tamamlanabilir. 

Elizan Abiye Lila




Lila Rengi İle Uyumlu Mor Renk:   lila ya yakın soft renklerden biridir mor renk . Açık tenli bayanların genellikle tercih ettiği renkler arasındadır. İsterseniz saten, tül, dantel veya işlemeli abiye modeli tercih edebilirsiniz. 

Romantik Abiye Lila



Lila İle Uyumlu Gold Renk :   lila renk abiye tercihlerinde tesettür elbiseyi hareketlendirmek adına desen kullanıldığı zaman gold rengi ile daha ön planda ve canlı bir abiye tasarlanmış ve alıcıya sunulmuş olur. Sizlerde lila rengi tesettür abiye tercih ederseniz mutlaka gold tonları ile kombin yapmanızı tavsiye ederim. Gold renginin ışıltı katması abiyenizi biraz daha ön plana çıkaracaktır. 

Elena Abiye Lila




Lila Rengi İle Uyumlu Mavi Renk : Lila rengi ile kombin yapılabilen bir diğer rengimiz de mavidir. İsterseniz abiyenizin açıklık ve koyuluk oranına bakarak mavinin tonları ile eşitleyebilirsiniz. Diğer aksesuarlarla da tamamlanıp güne hazır olabilirsiniz. Eğer bayan tesettür abiyeniz  işlemeli ve ağır bir model ise diğer parçalar oldukça sade olsun. Çünkü her parça abartılı olursa güzel bir görünüm olmaz. Sadelik eşlik etsin.

Elegance Abiye Lila





Lila Rengi Kombinleri

Lila rengi ile tamamlayıcı kombinler yapabilirsiniz. Tesettür abiye ve elbise modellerinde ister eşarp, şal, pantolon, etek, tunik kıyafetlerle rahat kombin ile güne başlayabilirsiniz. Koyu lila rengi ile gri ve mavi renk tonlarını tercih edebilir ve bu rengin yumuşak görünüme sahip olması yaz aylarında da güzel görünüm oluşturur. Lila rengi hangi renklerle uyumludur?  Sorusunu yukarıda anattıklarımız ile cevaplamış olduk kombin yaparken bu tonlara ihtiyacınız olabilir. Güzel ve özel tesettür abiyelerimizi incelemek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 


Sonuç Olarak 

Lilayı, lilanın çeşitli ton seçenekleriyle veya farklı renk tonlarıyla kullanabilir ve kreasyonlara ayak uydurabilirsiniz. Bu çiçeksi rengin avantajlarından biri de gerek açık tenli gerekse de koyu tenli hanımların tercihleri arasında olmasıdır. Lila kombinlerini ayarlarken bu bilgilere dikkat ettiğiniz sürece doğru ve kendi moda tarzınızı oluşturmuş olacaksınız. Detaylı bilgiler ve kombinler için nurtuba.com adresini ziyaret edebilirsiniz.