Kısa boylu ve kilolu bayanlar abiye kombinleri yaparken dikkat etmesi gereken bazı noktalar vardır. Bunlara dikkat ederseniz doğru kombin ve şık kıyafetler seçmiş olursunuz. Gelin birlikte sizler için hazırladığımız tesettür kombinlerini inceleyelim. İlk olarak her kadının kombin yaparken en önce vücut yapısını bedenini tanıması gerekiyor. Bundan sonra kombin yapmak daha da kolay çünkü insan kendi bedenini tanırsa ona uygun hareket etmesi gerekir. Eğer kendi vücut yapınıza uygun kıyafet seçimi yapmazsanız o zaman potluklara merhaba diyelim. Bu durumu yaşamamanız için doğru tercih yapalım. Örneğin kısa boylu hanımların yerleri süpüren abiye tercih ettiğini düşünelim. Ne kadar kötü bir görünüme neden olur değil mi? Bunu yaşamamak için bileklere kadar kumaş boyu olması gerekir ki daha tok ve şık durmasını sağlayacaktır. İşte sizlere kısa boylu ve kilolu bayanlar nasıl abiye giyinmeli adlı makaelmizi ve kombinlerini inceleyelim.

Peri Abiye Bordo

 

Şifon ve saten kumaş drape desenli bordo renk abiye modelimiz hem kısa hem de kilolu olan hanımların en çok tercih ettiği model abiyelerden olmakla beraber kiloları kamuflaj etmekte en önemli renk ve modellerdendir. İsterseniz görseldeki gibi baş tasarımı yapabilir ya da eşarp modeli kullanabilirsiniz. 

Romantik Abiye Lila


Romantik abiye tesettürlü hanımların severek kullandığı ve kısa kesim modeli olmasıyla beraber bu güzel günlerde tercih edilebilir. Kumaş özelliğinden dolayı da abartı bir görünüm olmayacaktır. İşleme detayı ile tesettür abiyeye de hareket katmıştır. Tesettür abiye modeline uygun aksesuar, çanta ve ayakkabı da ekleyebilirsiniz. 

Afra Abiye Lacivert

  

Şimdinin modası olan saten kumaştan yapılan tesettür abiye modellerinde yukarıda gördüğümüz afra abiye modelimiz bir çok davetlerde ve özel günlerde bu modeli tercih edebilirsiniz. Ayrıca lacivert renk koyu tonlarda olduğu için kısa boylu hanımlarında rahat kullanacağı renk ve modeldir.

Çalıkuşu Abiye Mint

  

Çalıkuşu model abiyemiz ise genellikle söz veya nişan merasimlerinde gelin hanımların tercih ettiği modeldir. Etek boyu kısa olduğundan yerleri süpürme görüntüsünden uzaktır. Böylece daha tok duruş sağlayıp kısa ve kilolu hanımların imdadına yetişecektir. Kısa boylu ve kilolu bayanlar nasıl giyinmeli sorusuna da cevap vermiş olduk.


Sonuç Olarak

Bu makalemizde sizlere kısa boylu ve kilolu bayanlar nasıl abiye giyinmeli sorusunu anlattık. Yukarıda görmüş olduğunuz tesettür abiye modellerinde bedeninize uygun olarak seçim yaptığınızda hem doğru abiye kombini yapmış olursunuz hem de şık bir görünüm elde edersiniz. Birbirinden güzel ve tasarım abiye modellerini incelemek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.