Öncelikle tesettür elbise denilince aklınıza neler geliyor? Mesela uzun kumaş farklı tarzlarda kesim olmuş elbise modelleri geliyor benim aklıma. İster günlük giyimde tercih edilsin ister özel gün kombinlerinde tesettür elbiseler kullanılsın. Burada önemli olan tesettür elbiseyi doğru kombinleyebilmektir. Peki kiremit rengi tesettür elbise modeline uyan renkler seçmek doğru kombin yapmanın başında gelir. Birlikte kiremit rengi elbise kombinlerini sizlerle inceleyelim.

Kiremit Rengi Tesettür Elbise Kombinleri

Sonbahar ve Kış mevsimine geçişlerde özellikle en çok tercih edilen kiremit tonları birçok kreasyonlarla kombin yapılmaktadır. Sezonun en sevilen ve en çok tercih edilen bu canlı renk başka tonlarla kombin yapıldığında göz alıcı şıklık ortaya çıkacaktır. Kiremit rengi tesettür elbiseleri farklı renklerde eşarp şal veya ceket ile kombin yaparak, buna ek olarak çanta ve aksesuarlarla da tamamlayabilirsiniz. Ayrıca aklınızda ki kiremit rengi nasıl kombinlenir, hangi renk eşarp veya şal ile daha uyumlu olur, sorularını unutun. Bunlarla ilgi sizleri aydınlatacağız.

Genç Tesettür kiremit rengi Elbise Modelleri

Genç hanımların tercih ettiği bu canlı ve şık rengi günlük giyim de ve gece elbiselerinde tercih etmekle en doğru kararı vermiş oluyorlar. Hem yaz aylarında hem de kış mevsiminde çokça kullanılan bu renk oldukça hareketli parçalarla birleştiriliyor. Bu parçalar arasında tesettür elbise, tesettür abiye, etek, ceket gibi parçalarda tercih ediliyor. Bu yılın modasında kiremit rengi tesettür elbise modellerinde asimetrik kesim tercih edilmekte olup saten ve krep kumaşlar ön plandadır. Kiremit rengi tesettür kombinlerinde pantolon tunik tercih edilmektedir. Birde tesettür elbise kombinlerinde elbise ile uyumlu şal, eşarp, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar ile desteklenebilir. Kiremit Rengi tesettür elbise ile uyumlu renk tonlarına bakalım.

  •   Kiremit ve Siyah
  •   Kiremit ve Krem
  •  Kiremit ve Pudra
  •  Kiremit ve Bej
  •  Kiremit ve Kiremit·               

Tonları ile uyumu yakalayacaktır. Sizlerde dolabınızdan bu capcanlı rengi eksik etmeyin. Kombin yaparken mutlaka bu uyuma dikkat ediniz. 

Ayliz Elbise Kiremit

Kiremit rengi tesettür elbise ile uyumlu siyah renk :   Kiremit renk tesettür elbise düz kesim yaka ve göğüs modelli bu şık elbise ile uyumu yakalayan renk siyahtır. Siyah şal veya eşarp kullanabilirsiniz. Birde ek olarak siyah topuklu veya babet ayakkabı kullanabilirsiniz. Aksesuarlara gelince siyah portföy çanta ve kiremit tonlarında takılar kullanabilirsiniz.

Ela Elbise Kiremit

Kiremit rengi tesettür elbise ile uyumlu pudra renk : Kiremit rengi takım kıyafetinin üzerine açık pudra şal veya eşarp takılarak pudra tonunda ayakkabı ile tamamlanabilir ve bu tonlara uyan şeftali tonlarında makyaj yaparak günü kurtarabilirsiniz.

Özlem İkili Takım Kiremit


Kiremit Rengi Tesettür Abiye Modelleri Nelerdir?

Öncelikle kiremit rengi günlük giyimin yanı sıra tesettür abiye giyiminde de en çok tercih edilen renktir. En çok tercih edilen söz, kına ve nişan merasimlerinde kullanılan bu renkte düz kesim ve saten kumaş tercih edilmektedir. Bazen de şifon kumaş drape model kullanılmakta olup baş tasarımı ile tamamlanmaktadır tesettür abiye elbiseler. Bu modele ek birde saten balık model tercih edilmektedir. Uzun kuyruk kesimi ile şıklığı tamamlanmaktadır kiremit rengi tesettür abiyeler. 

Hürrem Abiye Kiremit



 Mihri Abiye Kiremit

Bir diğer modelimiz de şifon kumaş sade model ve drape detaylı bu abiyemiz tesettür kombin için en ideal modeldir. Kullanımı kolay olmakla beraber bu özel günlerinizi bu güzel modelimizle taçlandırabilirsiniz.  


Sonuç Olarak

Bu makalemizde sizlere bazı bilgiler sunduk. Bu bilgiler sayesinde hem günlük hem de özel gün kombinlerinde tesettür giyim ürünlerini doğru kombinlemeyi öğrenmiş olduk. Sizlerde kiremit rengi tesettür elbise ile kombin yapmak isterseniz yukarıda bahsetmiş olduğumuz detayları okuyabilirsiniz. Böylece kiremit rengi elbise kombinleri nasıl yapılır diye düşünmeden kolayca tesettür kombin oluşturabilirsiniz. Daha detaylı inceleme için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.