Giyim dünyasında tesettürlü hanımların da giyebilecekleri özel tasarlanan ve kullanım kolaylaştıran abiyeler ve elbiseler artık hızlıca üretilmeye başladı. Her yaş grubuna uygun tesettür abiye üretilmekte olup tabi ki de kayınvalide grubunu da unutmadık. Sizlerde hem günlük hem de özel gün davetlerinize kolayca hazırlanmanızı sağlayacak tesettür kaynana elbise ve abiye modelleri tasarlanmaktadır. Tesettür kaynana kıyafetleri içerisinde, ferace, etek tunik ve pantolon tunik olmakla beraber birde kapalı kayınvalide abiye modelleri üretilmektedir. Bu ürünler arasında sizin de severek tercih edebileceğiniz birbirinden şık abiye modellerini kombinleyebilirsiniz. Bu yüzden sizler için kayınvalide kıyafetleri abiye modelleri tesettür giyim kombinlerini derledik. 

Lotus Abiye Haki


Haki yeşili düğün kıyafetleri içerisinde en çok tercih edilen renkler arasındadır. Uyumlu renklerle kombin yapıldığında kayınvalide abiyeleri içerisinde bir numara olarak yerini alacaktır. Bu modelde yaka detayı olması gelin annesi abiye kıyafeti için en uygunu olacaktır. 


Gülce Abiye Lacivert


Bir diğer modelimiz gülce abiye lacivert renk tesettür kaynana kıyafetleri kapsamında sevilen renklerden olmakla beraber hem zarif duruşu hem de koyu tonlarda olan rengiyle tercih edilen bir modeldir.


Düğünde Kayınvalide Ne Giyer?

Düğün merasimlerinde en çok aklımızı yoran şeylerden biriside ne giysem derdi oluyor. Özellikle düğün sahiplerinin yani kayınvalide ve diğer aile üyeleri bu telaşa kapılıyor. Hem şık olmak hem de ne giysem derdi olmasın diye çok uğraşırız. İşte burada birçok kapalı giyim için tesettür abiyeler ve elbiseler üreten giyim siteleri ve tasarımcılar imdadımıza yetişiyor. Artık çeşitli tesettür abiyeler üretilmekte olup bu dertten kurtulmamıza yardımcı oluyor. Özellikle de kapalı kayınvalide abiye modelleri bulmak zor gibi görünse de aslında oldukça kolay. Burada önemli olan renk ve model seçimidir. Kaynana elbisesi tesettürlü hanımlar siyah, lacivert, bordo, yeşil renk ve kadife, şifon, saten gibi kumaşlarla kombin yapabilir. Birde elbiselere ek olarak çanta ve aksesuarlarda eklenerek kombin tamamlanabilir. Bu noktalara dikkat edilirse hem şık hem de sade düğün kıyafetleri tercih etmiş olurlar. Böylece kayınvalide kıyafetleri abiye modelleri tesettür giyim içerisinde uyumu yakalayabilirsiniz. 


Hünkar Abiye Bordo


Bordo ve siyah renk uyumunu hep yakıştırmışımdır. Gördüğünüz gibi birbirini tamamlayan bu renk kayınvalide abiyelerinde de yerini almıştır. Sizlerde düğünde damat annesi veya gelin annesi iseniz bu modeli ve rengi tercih edebilirsiniz.


Galia Abiye Gold 


Gold renk pul işlemeli ışıltılı ve göz alıcı renk ve detaylı abiye modellerinde en sevilen ve çokça tercih edilen renktir. Düğün veya özel günlerde kombin yapılan bu modelimizi sade renk baş tasarımı ile tamamlayabilirsiniz. 


Damat Annesi Ne Renk Giymeli?

En çok sorulan sorulardan birisi de damat annesi ne renk abiye giymelidir. Tesettür abiye modelleri içerisinde damat annesine yakışan renkleri sizlere söyleyelim. En başta gelen renklerden biriside; siyah, bakır, krem, lacivert, bordo, mor, mürdüm gibi tonları ve kadife, şifon, dantel kumaşlarda bu renkleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca buna ek olarak takı, çanta ve baş tasarımı da eklenince kayınvalide kıyafetleri abiye modelleri tesettür abiye için kombin oluşturmuş olursunuz.

Elegance Abiye Siyah

Omuzunda çiçek detayı olan ve yaka modelinde boncuk işlemesi ile hem şıklığı hem de sadeliği yakalayan bu modelimizi damat annesi tesettür abiye modellerinin içerisine ekleyebilirsiniz.


Dila Abiye Bakır


Bu turuncu rengi andıran parlak rengi ile bakır tonları ile bir çok uyumlu renklerle kombin yapabilirsiniz. Bu fotoğrafta olduğu gibi belindeki gümüş renk ile ister baş modeli ister takı ve çanta ile uyumlu hale getirebilirsiniz. 


Sonuç Olarak

Sizlere bu makalemizde kayınvalide kıyafetleri abiye modelleri tesettür kombinlerinden bahsetmiş olduk. Bahsettiğimiz bu önemli detayları dikkate alırsanız düğünde ne giysem derdi çekmezsiniz. Daha çok abiye modellerimizi incelemek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.