Hardal rengi hangi renkle uyumlu hale gelir, nasıl kombin yapılır, sizlerle paylaşacağız. Öncelikle bu güzel hardal sarısı rengi kış aylarının vazgeçilmezi olan ve tesettür pantolon, etek, gömlek, tunik, elbise, şal kombinlerinde tercih edilen renkler arasında olması birçok tesettürlü bayanlar tarafından kullanılması dikkatlerden kaçmıyor.

Peki hardal sarısı hangi renkle kombinlenir? Sorusuna ne cevap verirdiniz? Bu noktada sizlere yardımcı olmak için buradayız. Hardal rengi hangi renk ile uyumlu ve hardal sarısı kombinlerine gelin birlikte bakalım.

Hardal Sarısına Uyumlu Renkler

Hardal sarısı renginin birçok tonu vardır. Mesela koyu hardal rengi ile açık hardal rengi farklı ton renklerle kombin yapılabilir. Koyu hardalı açık tonlarla kombin yaparken, açık renk hardalı ise koyu ve yoğun renklerle kombinlemek daha doğru olacaktır. Hardal sarısına uyan renkler şöyledir: Yeşil, mor, siyah, sarı, kahve, gri, beyaz, pudra gibi tonlar hardal rengini tamamlayacaktır. Göz alıcı şıklığı ve spor olmayı bu sayede öğrenmiş olacaksınız. Dolabınızdan yaz kış hardal tonunu eksik etmeyip doğru renklerle ve parçalarla kombin yapabilirsiniz. Hardal sarısı rengi her zaman kullanabileceğiniz renkler arasında olmasının yanı sıra birde kolay renklerle kombin yapılabilir. Hardal sarısı elbise, abiye, etek, ceket, hırka, ferace, kap gibi giyim ürünlerinde de tercih edebilirsiniz. Hardal renk üzerine uyan ve yakışan renkleri sıralayalım. Kahverengi, siyah, yeşil, beyaz, gri, pudra, gol ve krem rengi gibi tonlarla kombin yaparsanız oldukça sade ve canlı renkler tercih etmiş olacaksınız. Hardal sarısı ile uyumlu renkleri makalemizde kombinlerle anlattık birlikte inceleyelim. Bu ve buna benzer hardal sarısı renklerinde ürünlerimizi detaylıca incelemek için sitemizi takip edebilirsiniz. 

Hardal Sarısına Uyan Renkler ve Kombinleri

Yukarıda bahsetmiş olduğumuz hardal sarısı rengine yakışan ve uyan renkleri nasıl uyarlarız belirledik Şimdi ise sizlere hardal rengi ile uyumlu renklerin kombinlerini göstereceğiz. Bu detayları gözden kaçırmayın ve iyice inceleyin. İşte hardal rengi hangi renkle ile uyumludur sorusunun cevabı aşağıdaki kombinlerde.

Hardal Sarısı İle Uyumlu Kahverengi:  Hardal sarısı rengini tamamlayan ve en iyi parçaları aksesuarları birleştirmede yardımcı olan renklerdendir. Hardal reni elbiseye uyan ve kahve tonlarında şal ve çizme ile çok şık bir görünüme kavuşabilirsiniz. 

Hardal Sarısı İle Uyumlu Siyah Renk: Hardal rengi kombinlerinde tercih edilen bir diğer renkte siyahtır. Siyah deri ceket ve hardal rengi etek ve siyah aksesuarlarla kombin yapmak güzel bir seçim olacaktır. Bir diğer siyah hardal kombini ise Hardal renk trençkot üzerine siyah şal ve pantolon ile kış kombini yapabilirsiniz.

 

Hardal Sarısı İle Uyumlu Yeşil Renk:  Hardal sarısı ve yeşil uyumu eskidir devam eder. Bu güzel tonları şöyle değerlendirebiliriz; Hardal renk elbise üzerine yeşil şal ve yeşil ayakkabı ile tamamlayabilirsiniz. Bir diğer kombin ise, hardal tunik üzerine şal ve kot pantolonla tamamlayabilirsiniz.

  

Hardal Sarısı İle Uyumlu Gri Renk: Tesettürlü bayanların abiye tercihlerinde hardal rengini tamamlayan şık ve göz kamaştırıcı kombinlerde kullanılan renklerden biridir gri.

 

Hardal Sarısı İle Uyumlu Pudra Renk: Hardal ve pudra renk ile hoş kombin yapılabilir. Soft bir renk olmasından dolayı şık olunabilir.


Hardal Sarısı İle Uyumlu Beyaz Renk: Hardal rengi etek üzerine beyaz gömlek ve sarı şal tercih etmekle beraber hem şık hem de sade bir kombin yapmış olursunuz. Böylece girdiğiniz ortamlarda tam puan alabilirsiniz.

Lina Takım Hardal


 

 

Hardal Sarısı Nasıl Kombinlenir

Hardal rengi nasıl kombinlenir sorusuna yukarıdaki hardal renklerle uyumlu kombinlerimizi inceledikten sonra nasıl kombin yaparım demenize gerek kalmayacak. Bu sayede yaz kış hardal rengini tercih edeceksiniz. Önceliğiniz renk uyumu olsun gerisi gelecektir.

Boncuka Elbise Hardal 



 

Sonuç olarak sizlere hardal sarısı rengini nasıl kombinlerim ve hardal rengi hangi renk ile uyumlu olur paylaşmış olduk. Daha güzel ve detaylı kombinlerimize nurtuba.com adresinden ulaşabilirsiniz.