Haki yeşili denilince akla adeta doğa yeşili gibi tonlar gelir. Bu canlı rengi hangi tonlarla kombinleriz. Hangi renklerle uyumludur. Bu sorulara cevap olarak şöyle diyebiliriz. Haki yeşili ile uyumlu olan renkleri seçerek kombine başlayabiliriz. En çok kullanılan siyah, beyaz, pudra, gri, vizon, kahve, gold gibi renklerle tamamlamak daha doğru olur. Çünkü tercih edilen her iki renkte birbirini tamamlar. Mutlaka dolabınızda olması gereken renklerdendir. Yeşil rengi herkes tarafından beğenilmesi ve kombin yaparken küçük de olsa bir üründe kullanılması önemli detay. Tesettür abiye ve elbiselerinizi kombinlerken yeşil bir aksesuar kullanmanız bile elbisenin duruşunu dahi değiştirebilir. Her yaş grubunun tercihi olan haki yeşili birçok alanda kullanılmaktadır. Haki yeşili hangi renkle kombinlenir? ve haki yeşiline uyumlu renkler nelerdir sizler için derledik. Bu güzel kombinleri gelin beraber inceleyelim.

 

Haki Yeşili Hangi Renkle Kombinlenir?

Öncelikle mevsim ayırt etmeksizin tercih edilen ve şık kombinler oluşturulurken kullanılan renk tonlarındandır. Birçok renkle parçalar oluşturulan haki yeşil renk tesettürgiyimin popüler rengidir. Haki yeşili tesettür kombini nasıl yaparım diye düşünmeyin ve önerilerimizi dikkate alın. Günlük giyim kombinlerinde veya tesettür abiye özel gün kullanımında da haki yeşilini tercih edebilirsiniz. Önemli olan tesettür giyim de kaliteli ve şık giiyim kategorileri oluşturmaktır. Birde buna güzel renk uyumuda dahil olunca işte bütünlük oluşmuş demektir. Haki yeşili ile uyumu yakalayan renkler nelerdir bakalım. 

Haki renkle uyumlu renkler sırasıyla;

  • Haki ve Siyah
  • Haki ve Krem
  • Haki ve Gold,
  • Haki ve Beyaz
  • Haki ve Pudra
  • Haki ve Füme

renkleri ile muhteşem haki yeşili kombinleri oluşturabilirsiniz. İşte haki yeşili ile uyumlu renkler;  

Haki İle Uyumlu Füme Rengi:  Füme rengi bir şal ile haki yeşili tesettür kombin oluşturulabilir. Haki yeşili etek ve beyaz gömlek ile göz alıcı şıklığı yakalayabilirsiniz. Haki yeişili tesettür abiye elbise tercih edersenizde füme tonlarında çanta ve makyaj ile kombin yapılabilir. 

Versica Abiye Haki


 

 

 

Haki Yeşili İle Uyumlu siyah Renk :  Her renk ile uyum sağlayan siyah haki yeşili kombinlerinin vazgeçilmezidir. Birbirlerini tamamlayan bu renkler hem günlük hem de özel gün kombinlerinde kullanılabilir.  İster günlük, ister spor, ister abiye giyimde de kullanabilir ve siyah ile tamamlanan parçaları birleştirebilirsiniz. 

Serap Abiye Haki




Haki Yeşili İle Uyumlu Krem Renk :  Bu iki rengin kombinleri ile zerafeti yakalayabilir ve modanın en nadide parçalarını oluşturabilirsiniz.  

Yaprak abiye Haki






Haki Yeşili İle Uyumlu Renkler

Haki yeşili rengi her alanda olduğu gibi tesettür giyim de de yerini alıyor. Yeşilin her tonunu hemen hemen herkes beğenir. Peki ya herkes tamamlayıcı kombin yapabilir mi? İşte burada bizler size yardımcı olacağız. Yazmış olduğumuz bu makale kapsamında sizlerin akıllarında soru işareti kalmadan haki yeşiline uyan renkleri birlikte kullanarak özel günlerinizi ve tesettür abiyenizi taçlandırmış olacaksınız. Haki yeşili hangi renkle kombinlenir? birlikte bakalım.  

Haki Yeşili İle Uyumlu Gold Rengi   : Gold rengi hemen hemen her kreasyonda olduğu gibi haki yeşilinde de çokça tercih edilen renkler arasındadır. Gece elbiseleri üzerine yakışan renk tonlarındandır. Bu renk ile bütünleyici tasarımlara imza atabilirsiniz. 

Prenses Abiye Haki



 

 Haki Yeşili İle Uyumlu Beyaz Renk :  Haki yeşilini beyaz bir gömlek ile günlük bir kombin yapılabilir. İkili takımlarda hoş bir ton sergilemektedir.  

Bella Abiye Haki



 

Haki Yeşili İle Uyumlu Yeşil Renk :  Tesettür abiyelerde de en çok kullanılan ve renk haki yeşilinin üzerine takılan şal veya eşarp gene hakinin tonu olan yeşil renk ile tamamlayıcı kombin olacaktır.  


 Sonuç Olarak 

Haki yeşili hangi renklerle kombinlenir sizler için araştırdık ve derledik. Bu makalemizde kararsız kaldığınız ve haki yeşili ile uyumlu renkleri bulmakta zorlandığınız kısımları daha net göstermeye çalıştık. Birbirinden göz alıcı ve ışıltılı abiyelerimizi incelemek ve satın almak için  tesettür abiye kombinleri için nurtuba.com’ u ziyaret edebilirsiniz.