Bu yazımızda Türkiye’nin en ünlü, kaliteli ve güzel olan tüm tesettür markalarını inceledik. Sizler için hazırladığımız makalemizi en ince ayrıntılarıyla bilgi sahibi olabilirsiniz. Öncelikle marka denilince aklınıza neler geliyor? Bence marka ; Bir ticari ürünü tanıtım amacıyla, diğer ürünlerden ayıran farklı kılan malın simgesini oluşturan harf veya resim içeren işarettir.  Kendi ürününüzü simgeleyen size özel olan ürünü tanımlayan marka en önemli aşamadır.  Her üründe bir marka olduğu gibi giyim sektöründe de marka isimleri mevcuttur. Marka kavramı geniş olmakla beraber tesettür giyim ürünlerinde de bir çok marka isimleri bulunmaktadır.  Tesettür giyim her yeni sezon farklı yüzleriyle ortaya çıkmaktadır. Çünkü hem özel günlerde ( gelinlik veya abiye ) hem de günlük olarak kullanabileceğiz tesettür elbiseleri kullanabilirsiniz. İşte bu ihtiyaçtan dolayı, en kaliteli ve ünlü tesettür marka isimlerini hem inceledik hem de sizler ürünlerinizi satın alırken işinizi kolaylaştıracaktır. Kaliteli ve şık giyinmek için bir çok en iyi tesettür markaları araştırması yapmak gerekir. Hem uzun süre kullanıma uygun hemde zevkinize göre seçim yapma olanağı sağlamaktadır markalar. Tesettür markalarının tüm listesini sizlere sunarak, markaların hem en pahalı markayı hem de dünyaca ünlü olup olmadığını kolaylıkla anlayabilirsiniz. Sizlere en iyi tesettür markaları adlı makalemizden bahsedeceğiz.  Başlayayım. 


En İyi ve Uygun fiyatlarla Tesettür Markaları

Tesettür giyim denilince aklınıza birçok kategori gelmektedir. Elbise, abiye, etek, gömlek, tunik, ferace gibi birçok ürün yelpazesi vardır. Dünyada ya da belli çapta bilinen bazı markalar mevcut olup, hem kaliteli hem de uygun giyim modelleri ile siz değerli muhafazakar hanımların imdadına yetişiyor. En iyi tesettür markaları birçok ürünle sizlerin her gününü özel kılıyor. En çok tercih edilen iyi tesettür markaları içerisinde abiye kategorisine çok yoğun talep olmasıyla birlikte sizler için daha çok model üretilmekte ve özel günlerinize güzellik katmak için uğraşılıyor. Bu konuda en iyi markaları makalemizde sizlerle paylaşacağız. Gelin birlikte inceleyelim. 


Tesettür Markaları Nelerdir ?

Kapali giyim yani tesettür giyimde bazı en bilindik markalar olmakla beraber kalitesinden tutunda kıyafet tasarımından kendini belli eden markalar bulunmaktadır. Kuruluşu eskilere dayanan bu markalar artık giderek ünlü olamaya başlamıştır. Bir çok giyim siteleri olmasına rağmen bu belirlediğimiz belli başlı markalar dünyaca ünlü ve vazgeçilmez markalardır. Genç ve orta yaş giyimden tutun her zevke hitap eden tasarımlar mevcuttur. Tesettür markaları kıyafet seçiminizde en büyük etken olmaktadır. Sizlerde dünyaca ünlü ve kaliteli markaları terch etmek istiyorsanız sizlere göstereceğimiz örnek tesettür elbise modelleri markalarını inceleyiniz.

Diamond Abiye Bakır




Nurtuba

Uzun yıllardır giyim sektöründe hem özel hem de birçok markaya tesettür giyim üretimi yapan bu firma, artık markalara değil direk olarak insanlara hizmet sunmaya ve onların ihtiyacını karşılamaya başladı. Bu durum birçok tüketicinin dikkatini çekti, çünkü üreticisi olduğu ürünleri rakiplerden çok daha uygun fiyata satmaya başladı. Kaliteden ödün vermeyerek, en uygun fiyata ürettiği milyonlarca ürettiği tesettür giyimlerin memnuniyetini yaşamaktadır.

Nurtuba Artı Yönleri : Üretici olduğu için farklı modelleri en iyi ve kaliteli tesettür markalarını ve ürünleri uygun fiyata bulabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: https://www.nurtuba.com.tr/blog/bordo-kombinleri




 

2   Kayra

Kurulumu 1982 yılına dayanan köklü tesettür markalarından bir tanesi olduğunu söyleyebiliriz. Şuan birçok kişi tarafından tanınan marka haline gelmiştir. Hem online hem de fiziksel mağaza şansıyla alışveriş yapabilirsiniz. Kayra Artı Yönleri: Birçok farklı model ve renk seçeneğiyle ürünleri bulabilir ve bilinen marka olmasından dolayı ürünleri biraz pahalı olarak alışveriş yapabilirsiniz.



 

3   Tekbir

İlk tesettür firması olarak da adlandırdığımız Tekbir tesettür elbise markası olarak 1980’ li yılların başlarında popüler olan bu marka, o yılların şartlarını göz önünde bulundurursak tesettür elbise adına ürün bulmak çok zordu. Bu alanda tesettürlü bayanların imdadına yetişmiş bir markadır. Tekbir Artı Yönleri: Fazla çeşit ürün hem mağaza hem de online satış olmakla beraber bütçe dostu gibi  görünen fakat kalite açısından elverişli olamayan alışverişlerdir.



4   Setrems

Bir tesettür markası da Setremsdir. Sizlerinde bildiği gibi yıllardır setrems markası tesettür elbiseler veya abiyelerle kapalı bayanların tercih ettiği olmazsa olmaz markaların önde gelen isimlerindendir.

Setrems Artı Yönleri: Tesettür adına bulabileceğiniz ürünlerin olduğu adres diyebiliriz. Ancak her yıl tesettür elbise moldelleri adına benzer ürünlerin olması insanları farklı tesettür mağazalarına veya online satış sitelerine yönlendirmesidir.



5   Zühre

Tesettür giyim denilince akla gelen isimlerden biri olan pahalı ve şık tasarımlarından söz ettirmeyi başaran bir markadır. Tesettür giyim alanında kapalı hanımlar için ihtitaçlarını karşılayan ürünlerin bulunduğu bir platformdur.

Zühre Artı Yönleri: Şık görünümlü tesettür elbiseler, kombinlerin fazla olması ve bu şıklığın bedeli yani fiyatı cebinizi yakabilir.


Sonuç Olarak  

Son olarak tesettür giyim adına birçok marka ve siteler bulunmakta olup sizlere en iyi tesettür markaları listesini özetlemiş olduk. Çok fazla çeşitli ve pahalı modelli ürünlerin olması sizi yanıltmasın. Hem kaliteli hem uygun fiyatlı tesettür elbise, tesettür abiyeler, tesettürlü hanımların beklentilerini ve isteklerini karşılayan en iyi tesettür markası nurtuba.com.tr’yi ziyaret edebilir, yüzlerce seçenek hem tesettür abiye hem de tesettür elbise modellerimizi inceleyebilirsiniz.