Abiye giyim denilince aklımıza şık, ağır, gösterişli veya sade model de tasarlanmış kıyafetler gelmektedir. Birde bu birbirinden güzel tesettür abiyelere farklı renkler eşlik etmektedir. İçlerinden en çok tercih edilen bordo renk ile abiye modelini tamamlayan tonlardandır. Bu şık ve gösterişli abiyeler genellikle düğün, kına, nişan veya özel gün davetlerinde giyilmesi gereken modellerdir. Birde gidilecek olan mekana göre de renk seçimi yapmak önemlidir. Renk seçimin yanında birde tesettür abiyenin modeli de elbise ve mekan ile uyumlu olmalıdır. Gelelim bordo tesettür abiye modellerine. En çok hangi model ve renklerle tamamlanır. Nerelerde bordo renk tesettür abiye tercih edilir bakalım. 

Bordo Tesettür Abiye Modelleri ve Uyumlu Tonlar

Öncelikle özel günlerin kurtarıcısı olan tesettür abiye, birçok model ve desene sahiptir. İçlerinden sizin hoşunuza giden ve yakışan modeli tercih etmek ve uyumlu kombin yapmak size bağlı. Seçim yaparken daha dikkatli olursanız kolayca kombin yapabilirsiniz.  Peki en çok tercih edilen modeller ve bu modellere eşlik eden renkler neler bakalım. İlk modelimiz, balık, geniş kesim, düz kesim, kuyruğu uzun model gibi detayları olan bordo tesettür abiye modelleri mevcuttur. Aşağıdaki resimlerde de görüldüğü gibi daha detaylı inceleme yapabilirsiniz. 

Bordo Tesettür Abiye Modeline Uygun Renkler

Bordo renk canlı, parlak ve ışıltılı ton olmasından doları en iyi uyum sağlayan renkleri bulmak önemlidir. Gelin birlikte uyumlu tonları seçelim. İlk olarak uyumlu renklerden; siyah, lacivert, beyaz, krem, gümüş, gri, gold  bu tonlarla tamamlanabilir. Sizlerde aşağıdaki abiyelerimizi inceleyebilirsiniz. 

Damla Abiye Bordo

Bu simli ve sade model olan tesettür abiye modelimizin bel detayında bulunan gümüş renk ile uyumlu tonlar yakalanabilir. İsterseniz bordo renk baş tasarımı yada açık veya koyu gümüş tonları ile kombin yapabilirsiniz. 


Alin Abiye Bordo

Balık model bordo tesettür abiye ile özel günlerinizi taçlandırabilirsiniz. Doğru kombin yaparak, diğer kombin ürünlerini de ekleyerek bir bütün oluşturabilirsiniz.


Bella Abiye Bordo 

Saten kumaş geniş kesim yaka etek üstleri desenli modelimiz hem şık hem de canlı bir görünüm elde etmiş olup siyah renklerle de kombin yapılabilir. Ayrıca hareketli bir model olduğu için diğer aksesuarları daha sade bir model seçerseniz doğru bir kombin yapmış olursunuz. 


Efsane Abiye Bordo

Şifon kumaş düz kesim piliseli bordo tesettür abiye modeli ile sadelik tercih edenler için ideal abiyedir. Parlak bir renk olan bordo tonları ile tamamlanabilir. 

 

Flower Abiye Bordo 

Üst tarafı işleme ve drape detayı olan bu abiye modelimiz gerçekten de çok farklı bir duruşa sahip. İster işleme detayındaki desenlerin renklerinden ister elbisenin kendi renginden tonlarla kombinleyebilirsiniz. Özel davetlerde tercih edilebilen modeldir. 

Safir Abiye Bordo

Deri görünümlü bu şık abiye modeli kına gecelerinin en çok tercih edildiği modellerdendir. Bu şekilde kombin yapabilirsiniz veya daha uyumlu tonlardan da tamamlanabilir. Manşet kol detayı ile ayrı bir hava katması da abiye modelinin duruşunu değiştirmiştir. 



 

Nergis Abiye Bordo 

Bu boncuk işlemeli şık ve gösterişli bordo tesettür abiye modelimiz hafif dar kesim olup genişlemesi ile nişan merasiminizde tercih edebilir bu modele uygun baş tasarımı ile tamamlayabilirsiniz.

 

Sonuç Olarak

Son olarak sizlere bordo tesettür abiye modelleri ve renklerinden bahsettik. Bu modelleri tercih ederken resimdeki gibi kombin yapabilirsiniz. Canlı ve parlak renk olan bordo renk kombinleri ve abiyeleri için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.