Tesettür giyimin en zor renklerinden bir tanesi de bordo rengidir. Doğru renk kıyafet kombinleri oluşturulmazsa, kötü bir görüntü oluşabilir Bu yüzden size bugün bordo ile uyumlu renkler konusunda detaylı bilgi aktaracağım. Bordoya uyumlu renkler belirlenip, kıyafetinizi nerede kullanacağına karar vermelisiniz. Örneğin, günlük tesettür kombinlerinde gömlek veya elbise renk tonlarını belirleyin. Gömlek kombinlerinde bordo gömlek ve krem bir etek ile çok uyumlu olacaktır. Kapalı bayanların vazgeçilmez modellerinden bordo bir elbisenin üzerine yeşilin tonları     elbiseyi tamamlayacaktır.


Özel gün bordo renk kombinlerinden bahsedelim. Şık bir bordo renk tesettür abiye elbiseniz  var, en iyi renk siyah tonlar olacaktır. Elbise abiye türlerinde ise en şık renktonu gridir. Bordonun üstüne yakışan renkleri belirlemek sizin için biraz zor olabilir. Korkmayın, size yardımcı olmak için bordonun üstüne ne renk eşarp ve şal gider belirledik. En çok renk uyumunu yakalayan renkler sırasıyla; Yeşil, lacivert, siyah, krem, pudra, beyaz renklerdir. Evet Bu bahsettiğimiz renklerle cesur ve göz alıcı kombinler oluşturabilirsiniz. Fakat sadece şal ve kıyafetten oluşan kombinler yapmayınız aksesuar ve takıları da ekleyince tepeden tırnağa tam anlamıyla tesettür kıyafet kombini yapmış olursunuz.

Bordo Renk Elbise Hangi Eşarp Uyar 


Bordo renk bir elbiseniz var ise ve ne renk eşarp gider bilmiyor ve kararsız kalıyorsanız, endişelenmeyin. Bu konuda sizlere güzel fikirler sunacağız. Gelelim bordo renk uyumuna ve sizlere bordo renk kombinleri ve yapabileceğiniz renkleri sizlerle paylaşalım.

  • Bordo ve Gold
  • Bordo ve Zümrüt yeşili
  • Bordo ve Füme
  • Bordo ve Beyaz
  • Bordo ve Siyah
  • Bordo ve Krem
  • Bordo ve Gümüş
  • Bordo ve Gri
  • Bordo ve Pudra
  • Bordo ve Bej
  • Bordo ve Lacivert    

bu renklerle beraber bordo hangi renk ile kombinlenir veya bordo ile uyumlu renkler nelerdir? sorusunun cevabını bulmuş olalım.   

Bordo Renk Kıyafet Kombinleri


Tesettür abiye ve giyime uygun kıyafetlerinizle nasıl kombin yaparım diye karar kara düşünmeyin ve bizi dinleyin. Bordo renginde saten sade model bir abiyeniz olduğunu varsayalım; bordo renk tesettür abiye modelinizin üzerine isterseniz abyenizin renginin tonlarını istersenizde farklı renk baş tasarım renklerinden kullanabilirsiniz. Eğer abiyeniz ile aynı renk kullanırsanız aksesuar yani bileklik, küpe ve kolyenizi farklı renklerde tamamlayabilirsiniz. Başka bir kombin ise, bordo renk pantolon ve tunik takımınız var bunun üzerine krem bir eşap ile renk uyumunu oluşturuşunuz. Sizler için hazırlamış olduğumuz bordo renk abiye modellerimizi inceleyebilirsiniz. 


Bordo Renk Abiye İle Uyumlu Şal Renkleri

Bordo bir renk abiye için en uyumlu şal veya baş tasarımlı tüller için renkler seçeceğiz. Sizlerde bordo renk abiye tercih ettiğinizde bu önerdiğimiz renkleri kullanarak kombin yapabilirsiniz. Haydi başlayalım. İşte bordo renk ile uyumlu tonlar; Kırmızı, pudra, siyah, gümüş, gold, vizon gibi renkler şık bir kombin yapmak için çok güzel tonlardır. Böylece Bordo abiyeye hangi renk gider sorusunu aklınızdan yanıtlamış olursunuz. Sadece renk uyumuna bakmanız yeterli olacaktır. İşte o zaman geceye damga vuran kombinle gününüzü ışıltılı geçirebilirsiniz. Daha fazla bordo renklerde olan ürünlerimize sayfamızdan göz atabilirsiniz.

Çiçek Abiye Bordo 



Bordo Renk Siyah İle Uyumu: Pullu ve parlak olan bir abiyemizin üzerine siyah şal çok güzel duruş gösterir. Hem abiyeyi tamamlar hemde farklı renkler kullanmak istenildiğinde abiye elbisenizi boğmamış olur. 

Gözde Abiye Bordo



 


Bordo Renk İle Gri Uyumu: Soft renkerlden olan gri gerekse günlük ve özel gün kurtarıcı olarak da bilinir. 


Hayal Abiye Bordo



Aysima Abiye Bordo

Bordo Renk İle Yeşil Uyumu : Bordo uzun elbise tercih ettiyseniz üzerine tek renk yeşil eşarp ya da şal çok hoş duracaktır. 



Bordo Renk İle Kahverengi Uyumu: Bordo tonlarının bir diğer vazgeçilmez rengi ise kahverengidir. Kahverengi de bordo gibi toprak tonları olduğu için en iyi tamamlayan renkler arasındadır. Abiyeniz ile doğru kombinlendiğinde güzel bir görünüm elde edersiniz. 

Armoni Abiye Bordo




Sonuç Olarak 

Bordo ile uyumlu renkler nelerdir ve hangi renkler yakışır ve birbirini tamamlayan bordo kombinler nasıl oluşturulur merak edilenlerden bahsettik. Borda renginden korkmayın ve cesur, şık kıyafetlerle güne hazırlanın. Bordo renk tesettür abiye modellerimiz web sitemizde mevcuttur. diğer modellerimizi görmek için ziyaret edebilirsiniz.