Tasarım tesettür abiye modelleri tesettür elbise arayışında olanların sıklıkla incelediği bir abiye modelleri kategorisi. Özel tasarım tesettür abiye elbise modelleri çok çeşitlilik gösterebilmesiyle dikkat çekiyor. Özel tasarım olması ile fark yaratmak isteyen kadınların tercihi olan tesettür abiyeler, önceliği tesettür olmasıyla ilgi odağı haline geliyor. Kendinizi özel hissetmenize yardımcı olan tesettür abiye modeller, tesettür kurallarına uygun olması sayesinde içinizin de rahat olmasını sağlayacak. Özel günlerde tesettür abiyeler her kadının en büyük ihtiyacı olmaktadır. Tasarım tesettür abiye modelleri, abiye stilleri arasında dikkat çekiyor. Ancak tesettür abiyeler her zaman tesettür kurallarına uygun dikilmemiş olabiliyor. Ayrıca tesettür abiyeler incelenirken dikkat edilmesi gereken pek çok husus bulunuyor. Abiye alırken dikkat edilmesi gerekenler başında, abiye modelleri hangi mankenin üzerindeyse, o mankenin beden ölçülerini incelemek geliyor. Tesettür abiye elbiseniz size çok uzun veya kısa gelebilir. Ayrıca tesettür elbise giymiş modelleri giydiği ayakkabının topuk boyuna göre de incelemeniz önem taşıyor. Bununla birlikte abiye modelleri kategorisindeki tesettür elbise modeline uygun olarak aksesuarlarınızı önceden belirlemeniz şart. Abiye modellerinize uygun olarak yakışacak, renkleri ve şekliyle abiye elbisenize uyum sağlayacak aksesuarlar edinmeniz gerekiyor. Bu noktada kolaylık olması açısından tasarım tesettür abiye ürün fotoğrafındaki modelleri aksesuarları ile incelemeniz gerekiyor.


Dilruba Abiye Bordo



Elit Abiye Bordo



Elizan abiye Karamel



Galia Abiye Lila




Tasarım Tesettür Abiye Satın Almak İstiyorsanız

 

Özel tasarım tesettür abiyeler tesettür kategorisinde en çok incelenen özel tasarım ürünlerden biri. Tasarım tesettür abiye modelleri her geçen gün daha fazla kadın tarafından araştırılıyor. Özel olarak tesettür konusunu öncelik olarak alan kadınlar tesettür abiye ararken özel tasarım olmasına önem veriyor.  Yeni özel tasarım tesettür elbise abiye modasında ise pudra pembe tasarım tesettür abiye modelleri, bebek mavisi tesettür abiye modelleri, özel tasarım mint yeşili abiye modelleri, parlak turuncu özel tesettür abiye modelleri, petrol mavisi tasarım tesettür abiye ve bordo gibi renkleri olan özel tasarım tesettür abiye seçeneklerini tesettür modasında önümüzdeki günlerde sıkça göreceğiz. 

Özel Tasarım Tesettür Abiye 


Tasarım tesettür abiye modelleri renkleriyle ön plana çıkıyor. Tesettür modelleri kendi tenine uygun renklerde özel tasarım ürünleri giyerek tasarım tesettür abiye modelleri kategorisinde kendilerini göstermeyi başarıyorlar. Pembe tonlardaki özel tasarım modeller masumiyetinizi simgelerken, siyah tesettür abiye modelleri de zarafetinizi sergiliyor. Bunun yanında tesettür kuralları bakımından tasarım tesettür abiye modelleri için daha çok tercih edilen özel koyu renkler, modelleri ne olursa olsun her özel tasarım elbiseye çok yakışıyor. Tesettür modasında en çok petrol yeşili özel tasarım modeller ile lila tonlardaki tesettür özel tasarım modelleri ön plana çıkıyor. Tasarım tesettür abiye elbiseler, modelleri bakımından çok çeşitli olduğu gibi özel tasarım olmasıyla da bizleri etkilemeyi başarıyor. Ayrıca özel tasarım elbiseler, özel renk seçenekler ve özel etek ya da kol kesimleri ile dikkat çekiyor. Tasarım tesettür abiye elbiseler size özel üretilmesi ile sizi o özel günün en güzel kadını yapmayı hedefliyor.


Özel Tasarım Tesettür Abiye Fiyatları

Özel tasarım abiye ürünlerinde sadelikten yana olan hanımların çok fazla detaylı abiye modelleri istemediğinde işlem fazla olmadığından fiyatı fazla değildir. Tabi istenilen kumaş fiyatı da önemlidir bu noktada. Ağır daha şık ve işlemeli özel tasarımlı bir abiye tercih eden ve hem kumaş hem işçilik hem yapılan elbise modeli fiyata dahildir. Bu nokta da biraz fiyat farkı çıkabilir ne kadar çok detaylı bir işçilik olursa tesettür elbise abiye de o kadar fiyat eklenir. Kumaş işçilik ve markasına göre değişmektedir.