Sünnet düğününde gösterişli ve şık olmak isteyen annelerin 2022 yılının modasına uygun kıyafetleri siz değerli annelerin beğenisine sunuyoruz. 2022 tesettür sünnet annesi kıyafetleri birbirinden göz alıcı modelleri ile sizlerle.                                                                                                                                                                                       

Sünnet düğünü denilince akıllara heyecan ve eğlenceli anlar geliyor. Sünnet annesi ve babasına ise büyük görev düşüyor. Bu özel gün için organizasyon ayarlamak ve düğüne uygun giyinmekte cabası. Burada telaşlanacak bir durum yok. Doğru kombin ve kıyafet tercihi ile sizlerin işini kolaylaştırıyoruz. Birbirinden güzel abiye modellerimizin içerisinden sünnet annesi tesettür modellerini derledik. Gelin birlikte 2022 tesettür sünnet annesi kıyafetlerini inceleyelim. 

Parıltı Abiye Zümrüt


Parıltı abiye modelimiz adı üzerinde parıltılı olan bu zümrüt rengi abiyemiz yeşilin tonlarından olan ve her davetlerde özel günlerde tercih edilen ren olmasının yanında hem sade hem de şık bir modeldir. Görseldeki gibi kombin yapabilirsiniz. Diğer aksesuarlarda eklenince daha farklı bir hava katacaktır.

Ahu Abiye Gri


Kolunda pelerin ve işleme detayı olan birde buna ek drape modelli gri renk abiyemiz sünnet düğününde annelere en çok yakışan modelimizdir. Yine gri renk tonu ile kombin yapabilir veya griye uyan renklerden biri ile tamamlayabilirsiniz. Gri rengin janjanlı kumaş olması da havalı bir tesettür abiye modeli olmasına yardımcı olacaktır.

Alice Abiye Laci


2022 yılında saten kumaş oldukça moda olmaya başladı. Bu modelimizde de saten kumaş üzerine işleme ile lacivert renk ile bütün oluşturmuştur. Koyu renklerin birincisi diyebiliriz. Görseldeki modelli sünnet annesi kıyafetleri listesine ekleyebilir ve günü bu kombin ile kurtarabilirsiniz.

Aysima Abiye Gold

 

Geniş kesim üzerine tül detaylı sünnet annesi kıyafetlerine uygun aysima tesettür abiye modelimiz, annelerin vazgeçilmez modeli ve rengidir. Gold rengi her tonla kombin yapıldığından bu renk ve model tercih edebilirsiniz.

Başak Abiye Karamel


Bir saten klasiği olan bu modelimiz de göz alıcı modeller arasındadır. Ayrıca bu özel günde baş tasarımı yapmakta sünnet annesi kıyafetini ön plana çıkaracaktır. Bu detaya dikkat etmekte fayda var. Hem şık olmak hem de rahat olmak istiyorsanız bu noktaya dikkat ediniz.

Efsane Abiye Ekru

Birde sünnet annesi tesettür abiye modellerinde en çok sevilen beyaz ekru renkleri mevcuttur. Sadelikten yana olan sünnet anneleri için bu renk idealdir. Abartıdan kaçınarak bu model ve renk kullanılabilir. 

Gülce Abiye Antrasit


Manşet kol bel aşağı pelerin detaylı bu modelimizde en sevilen modeller arasındadır. Bu modelde içerisinde ki renk tonu ile kombin yapabilirsiniz. Koyu gri tonlarında çanta, ayakkabı ve aksesuar ile bir bütün oluşturabilirsiniz. Ayrıca baş tasarımı ve bu modele uygun sade makyaj da daha yerinde olacaktır.

 

Sonuç Olarak

Sizlere 2022 tesettür sünnet annesi kıyafeti modellerinden bahsetmiş oldu. Birde bu modellere ek olarak en yakışan renk tonlarını da ekleyerek bilgiler sunduk. Sizlerde bu özel gün yani sünnet annesi kıyafeti tercih ederken bu özel kıyafetleri inceleyip fikir edinebilirsiniz. Birbirinden güzel ve şık tesettür abiyelerimizi incelemek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.