Fuşya rengi oldukça renkli ve canlı olan bir tondur. Bu rengin açık koyu renkleri de mevcuttur. Bu canlı rengi koyu tonlarla kombine yapabilirsiniz. Açık ve soft renklerle de ayrı bir uyum sağlayacaktır. Fuşya rengine uyan renkleri belirleyerek kombin yapabilirsiniz. Fuşya elbise ile uyumlu renkleri birlikte kullanarak ve diğer aksesuarlarla tamamlayıp kombininizi bitirebilirsiniz. Fuşya rengi nasıl kombinlenir? Fuşya ile uyumlu renkler nelerdir? Sorularına gelin birlikte bakalım. Yeni moda ve eski moda renklerinin vazgeçilmezi ve eskimeyen renk dediğimiz fuşya kombinlerini her zaman görmekteyiz. Canlılığını kaybetmeyen fuşya rengi hangi renkle kombinlenir ve uyumlu renkler nelerdir beraber inceleyelim.

Ceren Takım İkili Fuşya




Fuşya Rengi Hangi Renkle Kombinlenir?

Fuşya kombinlerini hangi renklerle yapabilirim ve göz alıcı şıklığa nasıl ulaşırım diye düşünmeyin, işte fuşyaya uyan renkler.

  • Fuşya ve Fuşya
  • Fuşya ve Mor
  • Fuşya ve siyah
  • Fuşya ve Beyaz
  • Fuşya ve Yeşil
  • Fuşya ve Gold

F      Fuşya rengi ile uyum sağlayan renkleri sıraladık. Günlük giyim olarak tercih edeceğiniz fuşya ile kombin yapmak için bu renklerden birini tercih edebilirsiniz. Örneğin fuşya rengi bir tuniğiniz var ve altına kot pantolon giyebilir ve üzerine açık renk şal ile kombin yapabilirsiniz. Peki gece elbisesi tercih ettiğinizi düşünelim. Fuşya renk elbisenizin üzerine fuşyanın kendi rengi, mor, siyah veya yeşil rengi tercih edebilirsiniz.Böylece güne ve geceye hızlı giriş yapmış olur kararsızlıktan kurtulmuş olursunuz.

Fuşya Rengine Hangi Renk Uyar?

 

Fuşya ile uyumlu renkleri bir arada görebilirsiniz. Fakat sizin ten renginizi de dikkate almanız kaydıyla daha verimli kombinler oluşturabilirsiniz. Gelin uşyaya uyan renklerin kombinlerini inceleyelim.

 

Fuşya İle Uyumlu Fuşya renk: Tesettür abiyelerin tercih ettiği fuşya renk elbiseyi yine fuşyanın tonlarında şal kullanmak daha iyi olacak ve bütün oluşturulacaktır.

 

Fuşya İle Uyumlu siyah Renk: Bildiğiniz gibi her renk kombinlerinde siyah bulunmaktadır. Bu canlı ve göz alıcı rengi siyah ile kombinlemek doğru atış olacaktır.

Fuşya İle Uyumlu Mor Renk: Fuşya tonlarından olan mor fuşya renk elbise üzerine şal kombini yapılabilir. Hem tamamlayıcı ve şık bir kreasyon olmuş olur. 

Fuşya ile Uyumlu Gold Renk: Fuşya renk kombinlerinde tercih edilecek olan bir diğer renk ise gold rengidir. Günlük ve gece giyimlerinde genelde eşarp ya da şal olarak kullanılır. 

Fuşya İle Uyumlu Yeşil Renk: Fuşya ile uyumu sağlayan renklerden biri de yeşil renktir. Açık tenli bayanlara yakışan bu iki renk muazzam kombin oluşturacaktır.

 

Fuşya Renk Elbiseye Hangi Renk Şal Uyar

Fuşya elbise kombinleri tesettürlü bayanların vazgeçilmez renklerindendir. Hangi renkler uyar yakışan ve uyumlu tonlar nelerdir renklerin içinde boğulmayın. Fuşya ve gri uyumu hoş bir kombinle sizlerle olabilir. Örneğin; fuşya renk elbise üzerine gri renk şal veya gri fuşya renkdesenli şal ile kullanabilir elbise altına gri renk mini topuk ayakkab ile tercih edebilirsiniz. Ve son olarak beyaz fuşya uyumu da daima göz kamaştırıcı bir kombin olacaktır. Fuşya renk elbise ve takı üzerine beyaz şal , beyaz çanta ile parçalar tamamlanacaktır.


Boncuka Elbise Fuşya


 

Sonuç olarak sizlere fuşya rengine uyan renkleri derledik ve bilgiler verdik. Fuşyaya en çok yakışan renk kombinlerini inceledik. Bu tavsiyelere uyduğunuz sürece, fuşya rengini en iyi kombin yapanlar siz olacaksınız.